Sayfa 8/225 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 1861 madde; 57 - 64 arası.

Konu: UFUK Ufuk Yatırım Yönetim Ve Gayrimenkul A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Bu hissede ky varmı yoksa sadece benmiyim bu hisse hakkında yorum yapacak kimse yokmu bu kervt hisseleri yıldız holdink 300 bin satıyor sonra 2.500 MİLYON hisse daha satacak biliyorum bu hisse hakkında bilgisi olan ky yokmu bu hissenin önü açık gibi duruyor kanımca d ğurubu olmasına rağmen karlı bi şirket yıldızı parlayabilir kimsede kalmamış hissede sanirım

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Imparator Muratus Ulkerus bu hisseyi zindana attı...

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku

harika yorum

3.  Alıntı Originally Posted by polkenan23 Yazıyı Oku
    harika yorum
    Türkiye'nin en zengin insanı olsa ne olur. Gözaltı pazarında Şirketi var...

4.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku

Ceza bitmişe benziyor hareketler onu gösteriyor satış haberinden sonra pirim yapmaya başlamış benim görüşümce çaktırmadan götürürler göz altında kaç tane şirketin karı var

5.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Ceza bitmişe benziyor hareketler onu gösteriyor satış haberinden sonra pirim yapmaya başlamış benim görüşümce çaktırmadan götürürler göz altında kaç tane şirketin karı var

Ceza bitti diyebilmek için en azından çift haneli olması gerek. Halka arz donemi ile kıyaslarsan endekse göre %90 erimiş. Elinde mevcut değeri 275 Milyonluk iki asset var, nereden geldiği belli olmayan borçlar, nerede olduğu bilinmeyen dönem donem ilişkili tarafa satışı yapılan varlıklar. vs. vs.

Kısaca bu fiyatlar anahtar deliğinden görünen ışıktır sadece. Hala zindan hayatı.

6.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku
    Ceza bitti diyebilmek için en azından çift haneli olması gerek. Halka arz donemi ile kıyaslarsan endekse göre %90 erimiş. Elinde mevcut değeri 275 Milyonluk iki asset var, nereden geldiği belli olmayan borçlar, nerede olduğu bilinmeyen dönem donem ilişkili tarafa satışı yapılan varlıklar. vs. vs.

Kısaca bu fiyatlar anahtar deliğinden görünen ışıktır sadece. Hala zindan hayatı.
    Bu şirketin şu an borcu yokki dostum şu an konumu ğayet güzel bu satışlar bu hisseye yansırsa uçar kanımca tb asla yt tavsiyesi değildir..

7. Değerli insan değerli çalışmaların için teşekkürler
    Lütfen forumun kalitesini koruyalım böylesi kaliteli teknikçileri üzmeyin

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by AYHANBORSA81 Yazıyı Oku
    Tebrikler ustad cok guzel bir calişma olmus bugunku kapaniş 1,90 uzeri olabilirse hisse 3 lere kadar ralli yapabilir ...
    evet John Gavt üstadın analizleri güzel rokete hazırlanabiliriz ufukta offffffff YTD

Sayfa 8/225 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •