Sayfa 8/151 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 1202 madde; 57 - 64 arası.

Konu: DMISH - Mish Dekorasyon Sanayi ve Ticaret A. Ş.

1. DOĞRU Açıklama AŞAĞIDAKİ GİBİ OLACAK

Ek bilgi: Murat işeri 26. mayıs 2017 de savunma verecek

T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 110. Maddesi hükmü çerçevesinde; Şirketimiz Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Sn. Murat Hilmi İşeri aleyhine yaptığı suç duyurusu üzerine, Murahhas Üye Murat Hilmi İşeri aleyhine, Bakırköy 5. Asliye Ticaret Mahkemesi nezdinde, T.C.K.'nun 155/2, 128, 53 ve 54. Maddeleri hükümleri çerçevesinde ceza davası açılmıştır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Notlar:
    0-Murat işeri 26. mayıs 2017 de savunma verecek
    1-BU bilgi arkadaşlarımın yaptığı araştırmada ortaya çıktı.
    2-Hatalı olduğunu düşünmek saflık olur bknz şirket geçmişi, sahipsiz ky'yı yanlış yönlendirme diye düşünüyorum ama delilim yok.
    3-spk ya yazacağım.
    Son düzenleme : DahaFazlaOlmaz; 05-05-2017 saat: 19:19. Sebep: ekleme
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

2.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Sayın spkajanı kendi adıma çok ama çok teşekkür ederim...
    Özelden telefon numaranı yazarsan konuşmak isteyen ky arkadaşlar var lütfen yaz...
    6-7 Temmuz 2017 Saat 10:30 İlk Duruşma Var... ufak hatalı olmuş doğrusu aşağıdadı.
    6 Temmuz 2017 Saat 10:30 İlk Duruşma Var...

hata nedeniyle özür dilerim...

Dava İstanbul'daymış mutlaka katılıp müdahil olmalıyız.

Bir davaya müdahil nasıl olunur?

hukuki menfaat bulundugu takdirde davaya mudahale edebilir yani mudahil olarak davaya katılabilirsiniz...

bir kişi tarafından açılmış bir davanın kazanılmasında kendi menfaati bulunan veya bir davanın kaybedilmesinden olumsuz olarak kendisinin de etkileneceğini düşünen bir kişi hangi tarafın yanında olacak ise yani davacı veya davalı yanında davaya katılma başvurusunda bulunabilir. Katıldığı tarafın kazanması için kanıtlar, belgeler sunabilir

Davaya katılma için bir süre öngörülmemiştir. Davanın her aşamasında davaya katılma isteminde bulunabilinir.

burada sizin durumunuzda da vereceğiniz dilekçe ile hakim durumu değerlendirecek ve yuksek ihtimalle davaya mudahil olarak katılmanıza karar verecektir

saygılarımla...

kaynak: http://www.hukuki.net/showthread.php...a-mudahil-olma

müdahil olma dilekçesi örneği:
    https://justpaste.it/157c3

Kolay gelsin.

6 Temmuz 2017 Saat 10:30 İlk Duruşma Var...
    hata nedeniyle özür dilerim...

DMISH Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -392.751

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

5. spk cevabı

Sayın dahafazlaolmaz
    İlgi: 26.04.2017 Tarihli Başvurunuz
    İlgide kayıtlı başvurularınızda özetle, Mish Dekorasyon Sanayi ve Ticaret AŞ (Şirket) ile ilgili olarak şikâyetlere yer verilmiştir. 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun "Denetim faaliyeti ve denetim yetkilileri" başlıklı 88 inci maddesinin 2 nci fıkrasında? "Kurul, denetim faaliyetlerine ilişkin önemlilik ve öncelik ilkeleri ile risk değerlendirmelerinde dikkate alınacak ölçütleri ve uygulama esaslarını belirler. Denetim faaliyeti, önemlilik ve öncelik ilkeleri ile risk değerlendirmeleri kapsamında Kurul Başkanı tarafından oluşturulacak program uyarınca yürütülür." hükümleri yer almakta olup, denetim faaliyeti anılan hükümler çerçevesinde yürütülmektedir. Sermaye piyasalarında gerçekleşen işlemler, sermaye piyasası kurumları, halka açık şirketler ile sermaye piyasalarında faaliyette bulunan kişi ve kurumlara ilişkin olarak Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirmekte ve gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı incelemelerde bulunulmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen hususlarla ilgili olarak gerekli yasal işlemler tesis edilmekte ve incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuzun internet sayfasında yer alan Duyurular bölümünde yayımlanan bültenler aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır. Kurulumuzca Şirket nezdinde yapılan inceleme ve diğer başvuru sonuçlarından kamuyu ilgilendirenler Kurulumuzun 06.01.2017 tarih ve 2017/1 sayılı bülteni vasıtasıyla kamuya açıklanmıştır. Söz konusu bültene ve Kurulumuzca yapılan/yapılacak inceleme sonuçlarına http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikbulten adresinden erişilmesi mümkündür. Diğer taraftan, yatırımcıların genel hukuk hükümleri çerçevesinde hak arama imkânları mevcut olup, Kurulumuzca yapılan incelemeler yatırımcıların genel hukuk hükümleri çerçevesinde yapacakları işlemlere engel teşkil etmemektedir. Ayrıca, Şirket yetkilileri Kurulumuzun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin mevzuatı kapsamındaki yükümlülüklerinin yerine getirilmesi hususunda bilgilendirilmiştir.
    Bilgi edinilmesi rica olunur.

----------------
    bimer cevabı

Sayın dahafazlaolmaz
    İlgi: 26.04.2017 Tarihli Başvurunuz
    İlgide kayıtlı başvurularınızda özetle, Mish Dekorasyon Sanayi ve Ticaret AŞ (Şirket) ile ilgili olarak şikâyetlere yer verilmiştir. 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun "Denetim faaliyeti ve denetim yetkilileri" başlıklı 88 inci maddesinin 2 nci fıkrasında? "Kurul, denetim faaliyetlerine ilişkin önemlilik ve öncelik ilkeleri ile risk değerlendirmelerinde dikkate alınacak ölçütleri ve uygulama esaslarını belirler. Denetim faaliyeti, önemlilik ve öncelik ilkeleri ile risk değerlendirmeleri kapsamında Kurul Başkanı tarafından oluşturulacak program uyarınca yürütülür." hükümleri yer almakta olup, denetim faaliyeti anılan hükümler çerçevesinde yürütülmektedir. Sermaye piyasalarında gerçekleşen işlemler, sermaye piyasası kurumları, halka açık şirketler ile sermaye piyasalarında faaliyette bulunan kişi ve kurumlara ilişkin olarak Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirmekte ve gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı incelemelerde bulunulmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen hususlarla ilgili olarak gerekli yasal işlemler tesis edilmekte ve incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuzun internet sayfasında yer alan Duyurular bölümünde yayımlanan bültenler aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır. Kurulumuzca Şirket nezdinde yapılan inceleme ve diğer başvuru sonuçlarından kamuyu ilgilendirenler Kurulumuzun 06.01.2017 tarih ve 2017/1 sayılı bülteni vasıtasıyla kamuya açıklanmıştır. Söz konusu bültene ve Kurulumuzca yapılan/yapılacak inceleme sonuçlarına http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikbulten adresinden erişilmesi mümkündür. Diğer taraftan, yatırımcıların genel hukuk hükümleri çerçevesinde hak arama imkânları mevcut olup, Kurulumuzca yapılan incelemeler yatırımcıların genel hukuk hükümleri çerçevesinde yapacakları işlemlere engel teşkil etmemektedir. Ayrıca, Şirket yetkilileri Kurulumuzun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin mevzuatı kapsamındaki yükümlülüklerinin yerine getirilmesi hususunda bilgilendirilmiştir.
    Bilgi edinilmesi rica olunur.

Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri BİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.

SPK ky ya zamanında aldığı kararlarla çok zarara uğrattı.Şimdi ne diyorlar,hakkını alabilmek için dava acabilirmisiz.Ölme eşeğim ölme.Kimin ne zaman,kaç liradan alıp,kaç liradan sattığını sistemde görmüyor musun.Devlet devlet olsa,ky korur,dava açmasına gerek kalmadan zararlarını karşılar...Nerdeeee.Hem ky öpulmesine sebep ol,hem de dalga geçer gibi karar al....Bu SPK 'nin yüzünden amma çektim be...Başta esem,sonra bu,asyabank,.....😡😭😢

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

https://www.facebook.com/groups/1229...0074363745028/ magdur.lar birleselim guclenelim

NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

DFolmaz Guest
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    SPK ky ya zamanında aldığı kararlarla çok zarara uğrattı.Şimdi ne diyorlar,hakkını alabilmek için dava acabilirmisiz.Ölme eşeğim ölme.Kimin ne zaman,kaç liradan alıp,kaç liradan sattığını sistemde görmüyor musun.Devlet devlet olsa,ky korur,dava açmasına gerek kalmadan zararlarını karşılar...Nerdeeee.Hem ky öpulmesine sebep ol,hem de dalga geçer gibi karar al....Bu SPK 'nin yüzünden amma çektim be...Başta esem,sonra bu,asyabank,.....😡😭😢

İmza attım altına

dual

Sayfa 8/151 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •