Sayfa 8/928 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 57 - 64 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    aynen öyle....kimsenin taktığı yok ortak bunlar bulunmaz yöneticiler..kimse sesi duymuyor...bu hisseden çıkabilirsem...yapacağım tek şey var...koç hisselerinden birine ortak olmak....yatırımcısı ile bir bütün şirket yönetim kaliteli dünya ile uyumlu vizyon sahibi...bizimkilerde hiçbiri yok...adam konuşmasını bilmiyor bir kere bırak yatırımcı için birşeyler yapsın mümkünatı var mı...ölmüş eşşekten medet ummak bunlardan medet ummakla aynı...
    Ortak, Koç neden ülkede lider ve güvenilir bir grup...

Holding çatısı altındaki şirket müdürlerinin içinde (eş-çocuk-akraba dahil, yalaka vs.) bir tane torpilli adam bulamazsın.. Bulunduğu mevkiyi hak etmeyen yönetici yoktur..

Bir çoğu kendi üniversitelerinde yetişmiş, üstüne yurt dışında eğitim almış seçili beyin takımı yönetiyor grubu...

Kamu daki şirketlere bakınca birçoğu çapsız, hayat görüşü yalakalıktan bir adım öteye gidemeyen şahıslar var..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2.  Alıntı Originally Posted by cerruti Yazıyı Oku
    kamuda maalesef tarım bakanlığı şimdiye kadar en kötü yönetilen bakanlıktı...bakanlığın neredeyse yarısı fetöcü diğer yarısı da belli bir bölge insanını ve rantını kapsıyordu..tarım bakanlığı adeta bir çiftlik gibiydi.. ancak yeni Bakan bir hizmet insanı..umarım istediği hizmeti yapabilir...
    hizmet insanı olabilir diyecek yok...et konusunda attığı adım en azından birşeyler olduğunu gösteriyor...bu genele yayılmalı....bizim açımızdan mesela 10 yıldır konuşulan fosfat yatırımı yapılmalı en erken...tunus yalvarıyor...yıllık 600 milyon dolar fosfat ithal ediyormuşuz 10 yılda 6 milyar dolar eder...10 yıldır boş konuşmaktan 6 milyar dolarımız buhar oldu..bunu anlayacak 1 tane adam yok mu bu ülkede....sonra dolar lobisi demekle olmuyor işte...bu tip nice nedenler var...şirket kurdan dayak yiyor bunu minimize etmek için çaba yok...bilgi beceri yok...dolar arttı zarar var deyip geçiliyor....sokaktaki vatandaştan farklı düşünmeli yönetici...aracı olayını bitirmeli tarım bakanlığı bunun için gerekirse sıkı denetim uygulamalı...en azından aracıların karını düşürmeye yönelik adımlar atılmalı aracılar ortadan kaldırılamıyorsa....örneğin domates tarlada 1 tl manavda 6 tl ise....düşünmek lazım nerede bu fiyat artıyor...tavan fiyat uygulaması yapılabilir...serbest piyasa ekonomisi bazı sektörlerde uygulanmayabilir....örneğin tarımda..

3. Sasa 50 milyon liralık geri alım yapabilirim dedi.kağıt yüzde 13 yukarıda bizim öküzler şirket nasıl yönetilir görsünler.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Alım kademeleri aşırı doldu ama yine fake olabilir...

5. Fake çıktı... Hepsini sildiler...

Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Alım kademeleri aşırı doldu ama yine fake olabilir...
    y.t.d.

6. Alışa 200-300 bin lotları girip birden siliyorlar evet....4.05-06 dan iyi satış yaptılar....ama bu ky işi değil...öğleden sonraki seans çok hareketli geçebilir...

7. Evet, zaten bu kadar dipten 250 bin lot satabilecek kişi ky de olamaz kategorik olarak...

Alıntı Originally Posted by Sayısalanaliz Yazıyı Oku
    Alışa 200-300 bin lotları girip birden siliyorlar evet....4.05-06 dan iyi satış yaptılar....ama bu ky işi değil...öğleden sonraki seans çok hareketli geçebilir...
    y.t.d.

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hizmet insanı olabilir diyecek yok...et konusunda attığı adım en azından birşeyler olduğunu gösteriyor...bu genele yayılmalı....bizim açımızdan mesela 10 yıldır konuşulan fosfat yatırımı yapılmalı en erken...tunus yalvarıyor...yıllık 600 milyon dolar fosfat ithal ediyormuşuz 10 yılda 6 milyar dolar eder...10 yıldır boş konuşmaktan 6 milyar dolarımız buhar oldu..bunu anlayacak 1 tane adam yok mu bu ülkede....sonra dolar lobisi demekle olmuyor işte...bu tip nice nedenler var...şirket kurdan dayak yiyor bunu minimize etmek için çaba yok...bilgi beceri yok...dolar arttı zarar var deyip geçiliyor....sokaktaki vatandaştan farklı düşünmeli yönetici...aracı olayını bitirmeli tarım bakanlığı bunun için gerekirse sıkı denetim uygulamalı...en azından aracıların karını düşürmeye yönelik adımlar atılmalı aracılar ortadan kaldırılamıyorsa....örneğin domates tarlada 1 tl manavda 6 tl ise....düşünmek lazım nerede bu fiyat artıyor...tavan fiyat uygulaması yapılabilir...serbest piyasa ekonomisi bazı sektörlerde uygulanmayabilir....örneğin tarımda..
    sayın xxtrader; Kamuda olması gereken liyakattır..Liyakatın olduğu kurumlar çok başarılı..örneğin bir takım büyük belediyeler (siyasi olmasına rağmen örneğin İstanbul belediyesi çok kurumsal bir şekilde yönetilir) aselsan,havelsan gibi ayrıca borsaya açık olmamakla birlikte bir takım şirketler TCDD gibi, Ziraat Bankası gibi...ben gübre fabrikaları, tarım kredi kooperatifleri ve tarım bakanlığının iyi yönetilmediğini düşünüyorum ytd.

Sayfa 8/928 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •