Sn.Babo Hoşgeldiniz
Sn.Babo Hoşgeldiniz
Bu enteresan bir konu.
Kitap yazmak icin batip bitmek..
Cok zor gunlerden gectim.
Halen de "para piyasalarinin" icindeyim, ancak, geldigimiz noktada "para kazanmak" eskisi kadar kolay degil.
FX olsun ViOP olsun, klasik anlamda TA ile basarilacak ve para kazanilacak piyasa olmaktan cikti artik.
Algoritmik programlar ve ROBOTLAR para piyasalarini "sonlandiracak" boyutta bu isin icine girdiler.
Bu saatten sonra "Para piyasalarinda" is yapmak isteyenler sapkalarini onlerine koyup, neyi nasil ele alacaklarini bir "STRATEJi" icinde belirlemek zorundalar.
Velhasil, artik, "deli para kazanmak" cok cok ZOR!
Kisaca, Gecti BOR'un pazari, sur essegi Nigdeye!
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
kuzu tatile çıkmadan ilk defa yukarı rakam 92500 verip tatile çıkmıştı.
yakında düşer![]()
Takipteyiz sayın Babo
Guzuyu muayene eden Dr, Guzunun Cort demesi ile ViOP da Cort yapan, ve bu vesile ile ciddi para kaybeden bir Dr imis.
Guzudan "intikam" almak icin, birseyler bahane edip, KOLONOSKOPi yapmak uzere muayenehanesine cagirmis.
Hikayenin bundan sonrasini "Tahmin edersiniz" zannediyorum?
O Dr, bizim Guzuya 3- 5 Rectal Tuche yapip, "Temiz raporu" vermis.
Kendisinin verdigi bilgilere gore, Son durum bu idi.
(Herkes benim gibi degil ki "sanal" olarak bobregini, dalagini alsin?)![]()
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
adam niye zarar ettirdigini bildigi doktora gider? kanser hastalarinin kan degerleri bellidir onlarla pek oynanamaz.
Ah guzu dayı nerdesin yaw. Gel artık bitsin bu hasretlik
Yer İmleri