-
Halkbank eski genel müdürünün ifadesi alınmadan gıyabında hüküm verilemez ve suçlu ilan edilemez.Bu dava da önemli olan Zarrap'ın yalancılığının ortaya çıkması ve diğer tanık Hüseyin Korkmaz'ın FBİ ajanları ile işbirliği yaparak,onlardan parasal yardım aldığını kabul etmesi ve sonra FETÖ elebaşı Gülen'in, ABD'de ambargo davasında yargılanan Hüseyin Korkmaz ve 60 dan fazla polisin serbest kalması için hakimlere mektup yazması.Ama dava siyasi ve düşmanca bir dava olduğu için aleyhte de karar çıkabilir.Aslında işin özü ABD'nin Ortadoğuda'ki planlarını Türkiye'nin bozmasıdır.Bu dava ile ABD,Türk askerinin İdlip ve Elbab'dan çekilmesini sağlamak ve pkk'nın önünü açmaktır.Rüşvet olayları,Türk yargısının egemenlik alanındadır.Artık hayırlısı diyelim...
Yapı Kredi Bankasını değerlendireceğim.
Son düzenleme : Cemal Erzengin; 20-12-2017 saat: 15:10.
-
YAPI VE KREDİ BANK. (YKBNK)
Finansal Veriler:
Dikkat ediyorum da,kayıtlı sermaye ile öz sermaye arasında ki uçurum.Benim kanaatimce bu şirketlerin bedelsiz sermaye artırımları için yüksek potansiyel taşıdığı..sanırım banka hisseleri belli bir piyasa fiyatına eriştiğinde ,bedelsiz sermaye artırımları da devreye girecektir.Değerli arkadaşlar ayrıntılarda boğulmamak için rasyolara hiç girmiyorum,buna şimdilik lüzum da yok.Mali tabloların özeti bence borsa için yeterli.
F/K Oranı 5,53
Piyasa Değ. / Defter Değ 0,63
Piyasa Değeri (TL) 18.257.615.393
Özsermaye (TL) 28.972.783.000
Sermaye (TL) 4.347.051.284
Net Kar (TL) 3.304.542.000
İnanılmaz mali performansı yüksek ucuz hisselerden biri daha;
Hisse teknik olarak yatay seyretmektedir.Bankalar üzerindeki kara tablo ortadan kalktığı an değeri hızla yükselecek bir hisse.Yine hisseyi teknik olarak izlerken çizgilerin arasında kaybolmak istemiyorum.çünkü her şey göründüğü gibi ortada.Bankalar işlem hacmi açısından üst sıralara geldiğinde,artık yükseliş başlayacak demektir.
-
Forumun kaliteli ve faydalı sayfalarından biri olmuş,kutluyor,başarılar diliyorum.
-
Hocam zahmet olmazsa kozal inceler misiniz?
-
''ABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan ve New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada sanık Atilla'nın suçlu olup olmadığını belirlemek için görüşmelere başlayan jüri üyeleri bir karara varamadı.''
************************************************** ************************************
ABD'DE DEVAM EDEN DAVA SÜRECİ VE BİST100 ARASINDAKİ KORELASYON
ABD'de devam eden bu davanın artık siyasi olduğu bir daha tescillendi.Çünkü ABD'li yargıç jüriye: ''Sırf elde edilme şeklini doğru bulmuyorsunuz diye delil göz ardı edilemez.'' şeklindeki baskısı,açıkça hukukun çiğnenmesidir.
Eğer bist100 endeksi sırasıyla 10.500 ve 15.000 tepe noktalarını geçerse,Abd'de devam eden yargı süreci aleyhimize sonuçlansa ve bir ceza ile karşılaşmamız muhtemel bile olsa,Türkiye'nin bu hukuksuz ve düşmanca işlemlere karşı bir B planının bulunduğu gerçeğini ortaya koyar.Ve Türkiye'nin buna karşı yaptırımları elbette sert olacaktır.Kanımca ABD'nin bu riski alacağını sanmıyorum.Ve netice olarak bist endeksi yükselir ve dolar düşerse,piyasanın bu davayı sadece şantaj aracı olarak kullanıldığı görüşüne varması demektir.
Eğer bist100'ün yükselişine bankalar katılmazsa,piyasanın bu dava sürecinin sonucunu beklediği izlenimi oluşur.
Son düzenleme : Cemal Erzengin; 21-12-2017 saat: 11:39.
-
BİTCOİN
Küresel emperyalızmin yeni tezgahı Bitcoin,zenginlik çılgınlığını körüklüyor.Fiyatı bu seviyeden yükselir ve son zirveyi geçerse,yeni zirveler oluşabilir.Geri gelir ve teknik destekleri aşağı kırarsa,derin bir düzeltmenin varlığına işaret eder.
Son düzenleme : Cemal Erzengin; 21-12-2017 saat: 11:10.
-
1 Bitcoin ne kadar olacak?
A Haber'de yayınlanan Yazboz programında Gazeteci Yazar Bekir Hazar, 1 Bitcoin'in ne kadar olacağını açıkladı. Dünyayı kasıp kavuran Bitcoin çılgınlığının arkasındaki güçleri de tek tek açıkladı.
https://www.ahaber.com.tr/webtv/ekon...e-kadar-olacak
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri