Sayfa 8/798 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 6383 madde; 57 - 64 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Sakalını iktigimin dolandırıcıları
    bu sakallılardan ne onur ,ne şeref. hiç birşey kalmamış... yurtdışındaki yatırımcının.içerdeki yatırımcının parasını yiyen.. makat topluluğu KARUN KADAR ZENGİN OLMUŞLAR... karınları haramla.pislikle doldurmuş.zavallı mahlukatlar... yedikleri inşallah çıkması gereken yerden çıkmazda .. rahat yüzü görmesinler.

2. Ne denebilir ki başka?

Kokuşmuş dünyanın malı için onbinlerce ailenin malını soyarak soydurtarak "dünya karşılığında ahiretini satan güruh"

Kul hakkına çöküp çöküp, emanete hıyanet edip edip; sonra da Din tacirliğiyle ; ibadetle Alemlerin Rabbini aldattıklarını sansınlar bakalım...

Çok acı çok. En çok üzücü olansa, gençleri insanları dinden soğutmaları. Şeytanın ana gayesi ve vasfı bu değil midir zaten!

YTD

Alıntı Originally Posted by baba yorgun Yazıyı Oku
    bu sakallılardan ne onur ,ne şeref. hiç birşey kalmamış... yurtdışındaki yatırımcının.içerdeki yatırımcının parasını yiyen.. makat topluluğu KARUN KADAR ZENGİN OLMUŞLAR... karınları haramla.pislikle doldurmuş.zavallı mahlukatlar... yedikleri inşallah çıkması gereken yerden çıkmazda .. rahat yüzü görmesinler.

3. Tüm şerlerden tüm kalbimizle yalnız O'na sığınıyoruz! Herşeyin sahibi olan elbet herşeyi biliyor görüyor haberdar...

Artık bu hisseyle ilgili yorum yapma gereği dahi duymuyorum; dilekçemiz yaradanda; inşallah!

YTD

Alıntı Originally Posted by baba yorgun Yazıyı Oku

4. Şu dinden soğuturlar lafları ortada çok dolanır oldu.Çok sık görür oldum.Ne alakası var.Birincisi biz kaza ve kadere inan insanlarız.Hayr de şerde Allah tan dır.Niye çünkü imtihan dünyası sen kazanacaksın ben kaybedicem yada tam tersi.Herkes kazandıklarindan ve kaybettiklerinden imtihan olacak.Kazanan kazandiklarini hangi yoldan ve nerede harcadığindan sorumlu kaybeden kaybettiklerine sabredebilecek mi.Yoksa nefsine uyup hataya mı bulasacak.Günah mı işleyecek onu geri kazanmak için.Bizim dinimiz kul hakkıni asla tasvip etmez.O tarz insanlar yarın mahşerde gasp ettikleri hakları zorlada olsa sahibine iade edecek.Eee öylese bu İNSANI DİNDEN SOĞUTURLAR lafı niye bu kadar ortada dolaşıyor anlamadım.Az kelimelerimize dikkar edelim konu dinse.İttafak gelirsek tek dayanağımız Mayıstaki kongre en azından benim için o yüzden bu kansızlarin ayak oyunlarına sabrediyorum.Yani kongre yüzünden kağidi biraz yukarı alabilirler yoksa bir dakka burda durmam.İttifak ile ilgili yazdıklarım yatırim tavsiyesi içermez kendi hikayemdir.Benim lafimla yatırim yapmayın hatta mümkünse borsaya bulaşmayın.

5. Niye kizisoyorsunuz anlamiyorum.esas faliyeyyen degerleme disi 100 milyon karmi geldi.cogunlugu euro olan doviz borclarini odeyenmi oldu.bende tasiyorum.bunu ama sirketin kulesi arsasi binasi yerinde durdukca bi ise yaramiyor malesef.hikayeyi patron yaratir bizde dogmamis cocuga don biciyoruz kivrak gelecek kiviracak.(benimde umudum bu)ama bunun icin yatirim yapilmiyor..hele din imanla hisse alanlara sasarim.tamam abi kandirilmissiniz haklisinizda malesef patrona saydirmakla olmuyor..zermeramdan 10 yilda 500 milyon kazansa 1 milyona yaklasmis borclarin faizini odeyecek.niye tasiyoruz.evet adesesi var mali mulku var ama bu mallari faize peskes cekip bize vermemek icin herseyi yaparlar.nezamanki hisselerdende para kazanalim.bikac keriz bulalim diye yukari surerler(ki siz ozanan dipten pozisyon almissinizdir)ozaman kazanirsiniz kazaniriz.kimse sirketin faliyetini arastirip firmadan bilgi almaz.anca din iman.iskembeden salliyo herkes.tek beklentim tahtayi yapmalari.baskada bir halt etmez.dipte hisse yok malesef.bitane daha var oda hemserisi.vatsa dipte borcsuz hikayesi olan soyleyin alalim.olsa burda isim olurmu ....selamlar dostlar.dost aci soyler kolay para yok.birisi tank motoru yapacam diye kimlerin canini yakti..ha bak oda hemserisi bunun..)

6. Bazı spekler tahtayı arşa çıkarip gariban ky ye yıkıyor malı bu da habire aşağıya vurup vurup milletin elinden alıyo ikiside aynı .Dediğin gibi tahtayı yapsınlar diye dua ediyoruz.Ne günlere kaldık endeks 70binlerdeyken sağlam kağıt almazsak spek tahta yapsın diye bekleriz.Gerçi endeks 70binlerdeyken de endeks 60binleri görecek falan muhabbeti vardı moddys not düşürmüştü.Zor yani bist de para kazanmak zor bu hisseden kazanmak imkansıza yakın bi umut bekliyoruz.

7. Benim gördüğümü gören 2,17 görülmeden satmaz .

Şayet 2,17 ye kadar portföyde % 10 altına düşmemek şartıyla duracak yeter ki aşağı gelsin nakit bol .. YTD

2,4 leri geçerse yılların acısı çıkar .
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

8.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku

Benim gördüğümü gören 2,17 görülmeden satmaz .

Şayet 2,17 ye kadar portföyde % 10 altına düşmemek şartıyla duracak yeter ki aşağı gelsin nakit bol .. YTD

2,4 leri geçerse yılların acısı çıkar .
    makatlara duyrulur.. karunlaşmayın.. karnınızı haramla doyurmayın... biraz insan olun makat değil.

Sayfa 8/798 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •