Sayfa 8/34 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
Arama sonucu : 266 madde; 57 - 64 arası.

Konu: XRP (Ripple)

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Uzun vade icin ripple alacagim birgun en kotu eski zirvesini gorur yeter bana....
    ya hiç görmezse
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    ya hiç görmezse
    En ķotu kumar hisseleri bile goruyor birgun zirvesini.birgun bu paralarin kiymeti bilinecek....bizde servetimizi yatirmiyoruz unutacak kadar az para yatiriyoruz..

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    En Ä·otu kumar hisseleri bile goruyor birgun zirvesini.birgun bu paralarin kiymeti bilinecek....bizde servetimizi yatirmiyoruz unutacak kadar az para yatiriyoruz..
    yanlış anlamayın, bende de var az biraz altcoinler. Siz hangilerini biriktiriyorsunuz, biriktirirken bir hedef ya da oran var mı?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    yanlış anlamayın, bende de var az biraz altcoinler. Siz hangilerini biriktiriyorsunuz, biriktirirken bir hedef ya da oran var mı?
    Ben ripple/euro aliyorum....7.5 euro hedefim var ripple icin.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
    Esramarka, bekliyor musunuz çöküş yaşamasını XRP.... Oradan buradan soruyorsun Büyük Boğa çıkışı olacaktır, sen Ogün alış yapmak için bekliyor olacak bende senin gibiler sayesinde ZENGİN olurum. Asla yatırım tavsiyesi değildir 😂😂😂😂

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
    Birinci Hedef Seviyelerim... Fibonacci Düzelme Seviyeleri, 1-) 0.26 2-) 0.48. 3-) 0.65 4-) 1.01. 5-) 2.29 Çanak: 4.11 Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
    İkinci Hedef Seviyelerim....... Fibonacci Düzelme Seviyeleri, 1-) 9.41 2-) 15.70 3-) 32.75. 4-) 129.75 5-) 345.79 ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by ayıboğa Yazıyı Oku
    Esramarka, bekliyor musunuz çöküş yaşamasını XRP.... Oradan buradan soruyorsun Büyük Boğa çıkışı olacaktır, sen Ogün alış yapmak için bekliyor olacak bende senin gibiler sayesinde ZENGİN olurum. Asla yatırım tavsiyesi değildir ��������
    Bende 0,90-1,2 TL'den maliyetli bayağı XRP var, siz merak etmeyin. Sizden alacak ben değilim Ben sadece burayı okuyanlar gereksiz yere hayallere kapılmasın ve mantıklı yorumlar, tartışmalar yapalım istiyorum.

Bakın sizin dediğiniz hedefler, 100 milyar total supply'ı olan bir coinde nasıl bir market cap yapar farkında mısınız? Ha, bir ons altın 20-50k $ olur ve $ pul olur derseniz olabilir. Ama şu durumda ütopya.

Adamlar 0.71 dolar hedefe bile coşuyor sizin dediğiniz hedeflere bakın
    Son düzenleme : esramarka; 29-04-2020 saat: 02:26.

Sayfa 8/34 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •