Sayfa 8/299 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 2444 madde; 57 - 64 arası.

Konu: KATMR - Katmerciler Ekipman

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. uzun vadeli yatırım yapmak niyetinde olan yatırımcıları üzecek paylaşımlar yapmak hiç şık bir davranış değil...düşüş nedeniyle moraliniz bozulsa bile başka insanların direncini kırmayın.. gelen haber bence son derece olumlu gözüküyor ama nedense ısrarla kötüymüş gibi gösteriliyor. benim de kendime ait küçük bir şirketim var şöyle düşünüyorum, en büyük problem kısa vadeli borçlardır. bu şirket bunu halletmiş. keşke bankalar aynı anlayışı bizlere de gösterse. kabaca; 25 milyon kasada para var, 120 milyon alacak var ve 340 milyon stok var. kamu borçlarını ödemekte nazlanıyor-zorlanıyor, bu nedenle firmalarda kısa vadeli banka ve diğer borçlarını ödemekte zorlanıyor. firmaya anlayış gösterilmiş ve vade epeyce uzatılmış, bu kadar basit. ben böyle düşünüyorum. belki de fazla iyimserim bilemiyorum. şu ana kadar pek bir şey kazanamadığım için siz bana bakıp alım satım veya elde tutma kararı vermeyin...

2. Arkadaşlar merhaba
    Kap haberi beklentisi varmi sizde. Varsa içeriği hakkında öngörünuz nedir.

3. şirket satıldı ya da ortak alındı haberi bekliyoruz

4. Sayın true 5,40 dan alamadım ama ikinci alım için biraz sakinleşmesini bekliyorum lafınızın bana olduğunu biliyorum; lakin ne alıp sattığınızı bilirseniz problem yok. Daha sadece ilk kurşunumu harcadım 9 kurşunum daha var umarım hepsini harcayacak vaktim olur içini rahat tut sen. Biz her türlü kazanırız

5.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Sayın true 5,40 dan alamadım ama ikinci alım için biraz sakinleşmesini bekliyorum lafınızın bana olduğunu biliyorum; lakin ne alıp sattığınızı bilirseniz problem yok. Daha sadece ilk kurşunumu harcadım 9 kurşunum daha var umarım hepsini harcayacak vaktim olur içini rahat tut sen. Biz her türlü kazanırız
    son kursunu kendine sakla

lazim olur
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    son kursunu kendine sakla

lazim olur
    guzeldi bu[emoji6]

Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    4,60 civarı bir iniş daha yapabilir ihtimal dahilinde değerlendirilebilir..
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by brokers Yazıyı Oku
    4,60 civarı bir iniş daha yapabilir ihtimal dahilinde değerlendirilebilir..
    4,60 inişi tamamlandı daha dipte değiliz diye düşünüyorum
    Seçim sonuçları belirlenmeden s400 konuları netleşmeden
    seçim sonuçları belirlense bile Ekrem İMAMAOĞLU nun belediyenin mali hesapları ile ilgili olarak sayıştayı belediyenin geçmiş mali hesaplalarını denetlemeye çağırması veya buna benze savcıları göreve çağırması olasıkları benim için önemli...
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

Sayfa 8/299 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •