Originally Posted by
long-suffering
Durum bu kadar net ise ne güzel. Bu seviyeye de bir açıklama var mı? Yani tahmin/düşünce teori ?
Çok değil 2.7 lerde bu fiyatlar hayal diyorduk. Ne oldu da bu seviye. Bu seviyeden mal kaptırmıyor 1.8 1.7 ve altını bekleyenler mi?
Bizim görmediğimiz ne. Yoksa herşey açıkta körler sağılar durumu mu.? kemer77 ortak veya diğerleri var mı beni rahatlatacak diyecekleriniz.
Sayın Longsuffering,
İçinizi rahatlatmak için şunu söyleyebilirim, öncelikle 2.7 lere gapli bir çıkış yapmış, kanun değil elbet ama %99 teknikte gapler kapanır, aşağı gelişimizin sebeplerinden biri bu, teknik düzeltme, ikincisi genel konjektürden faydalanmaktır, piyasalar belirsizlik sevmez ülkemizde bolca mevcut bu aralar, bundan faydalanıldı, üstüne 75.7 milyon gibi bir kar da saçma bir hat bakımı haberi ile gölgelendi, unutturulmaya çalışıldı ki hisse endeksle uyumlu biçimde çakılsın. Bu tarz ufak numaralar kaç kez işe yarayacak?
Forumun geçmiş 1 senesini okudum Spk ya ve Cimere şikayetler olmuş ondan sonra bu hesaplar düzelmeye başlamış, demek artık yalandan yönetim gideri şişirmekte yetmiyor.
1. Temettüyü de şirketin esas sözleşmesine göre geçmiş yıl zararı yoksa, ki yok, dağıtmak zorunda..
Artık seçenekleri kalmamış görünüyor sayın Long Suffering,
Kimi nasıl kandıracaklar?
Ayrıca Tire’nin yukarıda da gapi var şelale düşüşü yaptı. O da kapanacak merak etmeyin.
Selamlar,
Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.
Yer İmleri