Sayfa 8/495 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 57 - 64 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    Genclik bugun hayirli olsun dedik ama simdilik karanlik gidiyor tum bunlarin ustune birbirimizi kirmayalim... Yorumlarimizi nezaket çerçevesinde yapalim.
    ısırmazlar,olucak bunlar,,üçğene basın,mod kayıkla ğönderir,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Maalesef biz spk ya guvendik ama onunda elini saçma bir mevzuat bagladi ve onayladi heee gönül isterdiki bi erkeklik yapsin ama sermayeden yana oldular. aslinda hurgz faciasından kil payi kurtulan biri olarak bu riske girmemem gerekirdi ama maliyeim 20 tl olunca bi riske girelim dedik yuzde 20 kar vardi yuzde 5 ile ayrilmak durumda kaldim simdilik.

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    bu aldım alacağım diyenler akşama dekont yollasınlar bi zahmet delikanlının ağzından söz bikere çıkar dimi
    Garanti alımı bana ait 100 lot

Alıntı Originally Posted by 001 Yazıyı Oku
    Vermiyor ki alalım...5-10 lot kırpa kırpa alıyorum.Hemen 21.50 lere atıyor korkuyor spek...

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şu an aktifte 20.90

5. Şuanda 1800 lot civarında alışım oldu...Az kaldı...
     Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    epey derken 3000 lotu tamamladın mı dekont at görelim bi zahmet
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 21 den vermiyor hırsız..21.10 yaktı

7.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    bu tür forumlarda aslında herkes belgeli konuşacak kimse orasından burasından konuşmayacak bak ozaman insanlar komlo kurabilir mi bu tezgahçılara fırsat verilir mi
    Sayın pozitif olmayan pozitif siz kimsiniz de milletten dekont istiyorsunuz? Kimse size bir şey ispatlamak zorunda değil. Biz diyoruz ki 20,12 yi göze aldık. Siz niye bizimle kavga eder tarzda yazıyorsunuz? Sizde mal varsa aynı taraftayız yoksa da burda olup şunları yazmanız bile kötü niyetli bir hareket. Çocuk gibi bak gördün mü gördün mü! He gördük ne olacak?

8.  Alıntı Originally Posted by efyalli Yazıyı Oku
    Sayın pozitif olmayan pozitif siz kimsiniz de milletten dekont istiyorsunuz? Kimse size bir şey ispatlamak zorunda değil. Biz diyoruz ki 20,12 yi göze aldık. Siz niye bizimle kavga eder tarzda yazıyorsunuz? Sizde mal varsa aynı taraftayız yoksa da burda olup şunları yazmanız bile kötü niyetli bir hareket. Çocuk gibi bak gördün mü gördün mü! He gördük ne olacak?
    Kasıtlı yapıyo Eleman onlar Eleman boşverin syn efyalli
    .

Sayfa 8/495 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •