Sayfa 8/864 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 57 - 64 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Sizde avlandiniz mi?
    % 50 ile ucuz hisselere kısa süreli gir çık yapıyordum. %14 yükselişi görünce % 50 yine gitti İşte çok yoğun olduğum bir anda yakalandım. Buradan çıkıp çok ucuzlamış hisselere parayı dağıttım için huzurluyum Ve geri gelmesinide hiç istemiyorum. Borsa hala ucuz olduğu için ve 2020 fiyatlamaya başlayacağı için bilançoların görece az karlı geleceği dönemlerde geçiş yapmak uygun olabilir görüşü oluştu son 3 ayda. Adamlarında istediği bu aslında. Bakalım kalan % 50 sahip çıkmaya çalışacağım. YTD.

Alıntı Originally Posted by hasan198686 Yazıyı Oku
    224 bini görenleri avlamakta olabilir amaç. Bu lotları tek bir kişi koymuşta olabilir tavana. 3-4 farklı taraftan geldiyse 224 bin yani is yarışa dönüştüyse o zaman 12 li rakamlar hayal olur. Ytd.
    Heee tek kişi koydu. Bunu yazmak bile çok ilginç

3. sana göre ilginç bana göre olası. Bu söylemi ilginç bulmanda oldukça ilginç. Borsa tarafında kim almış, kim satmış, kimin elinde ne kadar mal var. Sana bana gösterilen ve beni ilgilendirmeyen. Baksamda gerçek olmadıklarını biliyorum. Gerçek olanlar büyük ölçüde karlılık oranları onlarda anlatması gerekeni anlatıyor.

Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Sizde avlandiniz mi?
    Avlanmaz mı...don lastiği kaldı elde..ucuz hisselere geçiyorum ise avuntu..ne yapsın kaptırdı bir kere ne diyecek oyuncu..

Hele bi 150 yapıştırsın yıl sonu bakalım hangi hisse ucuz görelim bi...

Bide cacık kaptırdı mali..eva zaten evlere şenlik çok oldu..

9.16 ayı tuzağı...10.50 razı ettiler ..11.50 bonus muş gibi gösterip tavan kitlediler .

Böyledir bu işin raconu..öğrenirsin yasaya yaşaya...

Ne dedik ..yonetmeni olmadığın oynunun senaryosunu sana cektirmezler cacık cı..

7 lira falan %15 falan düşer müser diyordu..

Böyle takdir nameyi ele verirler..

5. Yükselişin nedsnlerinden biride yüksek temettü beklentisi de olacaktır. Sermayenin 3-4 katı arası kar eden bir şirket çok ciddi bir temettü verir. Üstelik şirket sahibi temettüyü sever. Sonuçta sahibi yabancı şirket. Hisse başı 3 tl temettü gelme ihtimali var.

6.  Alıntı Originally Posted by ozonel Yazıyı Oku
    Yükselişin nedsnlerinden biride yüksek temettü beklentisi de olacaktır. Sermayenin 3-4 katı arası kar eden bir şirket çok ciddi bir temettü verir. Üstelik şirket sahibi temettüyü sever. Sonuçta sahibi yabancı şirket. Hisse başı 3 tl temettü gelme ihtimali var.
    Hisse başı 3 TL temettüyü ne zaman vermiş acep bizim klima

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kurumlardaki hisse miktarını sık sık kontrol edin..gerci şu an erken.. Fiyat xx.xx lere geldiğinde aracı Kurumlar açığa satış için anlık hareketlerde sizin izniniz olmadan kağıtlarınızı kullanamazlar..(yasa değiştiyse veya anlaşmanız varsa farklı).zora düşdüklerinde kiralama deneyebilirler..nugyo bedelsizde açığa yakalananlar bunu denediler..5 den 27 lere geldiğinde ortalık çok karışmıştı. .
    Şu an çarşı karışık MEKANIN sahibi gelince bebeler i pistten alalım alalım..yat.tav.değ..

8.  Alıntı Originally Posted by Aydi23 Yazıyı Oku
    Hisse başı 3 TL temettüyü ne zaman vermiş acep bizim klima

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2000 yılında hisse başı 4 tl vermiş.

Sayfa 8/864 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz