ctesi ve pazar günleri dünya genelinde vakalar hep düşüyor
genel karantina yapan ülkeler bir şekilde kontrol altına alacak fakat bizim gibi yapmayan ülkelerin hali harap
vaka düşse dahi piyasaya reel hiçbir etkisi olmayacak ilaç bulunana kadar
Yabancı payı yüzde 58.
Köpekbalıkları gene hazır .
Dolar 6.7
2 ay önceye göre yüzde 20 primli
Borsa 120 den 90 yüzde 25 aşağıda
2 ay önce satıp şu an mal alan yatırımcı yüzde 45 karda
Hodor ....
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Bu Virus isi daha mechul.. ..Ne zamana kadar devam edecegi...Ne zaman bitecegi, ilaci asisi cikarmi daha bilinmiyor. ..
Ama piyasalar bu virus hadisesinin insani boyutunu fiyatlatlamis gibi gozukuyorlar.
Bu nedenle olum ve vaka sayisi piyasalar icin cokta belirleyici olmuyor.....Bir sonraki gundem virusun dunya ekonomilerinde yarattigi tahribat olacak........zamanlamayi gundemi yaratanlar belirliyor.....
iyi traderler icin asagidan al yukaridan sat donemindeyiz.
Diğer Borsalar %50 düşerken sen cinlik yap, açığa satışı yasakla, marjları kıs, sonra diğerleri coşarken coşmayı bekle. Türkiye CDS leri batışı fiyatlıyor. Merkez bankasında para yok. sağlam olan bankacılık sektörü çıkan kurallarla esnetildikçe esnetildi. Umarım corona bitince coranoya başladığımız noktada oluruz. Şuan haberler vs corona corana. Yani maymuna bak maymuna oynatıyolar.
Meydey Meydey Kalkış Fuzesi için İzin istiyoruz 😊😊😊
Kuleden meydeye Kalkış izniniz verilmiş 😀😊🥰🚀🚀🥰🥰
Formasyonu için kemerlerimizi takalım lütfen
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Bizi yönetenler yanlıştan dönmeleri için illada bir şeyler gerek demek ki, MİSAL maskeleri satma kararından vazgeçti.
Ptt'nin ücretsiz olarak dağıtım yapmasına karar verdi.
Maskelerin satılması kararına tepki gösterenleri devlet düşmanı ilan edenler, suçladıkları insanların sayesinde ücretsiz maske alacak.
Yaşasın biat etmeyen, cesur insanlar!
GERÇEKleri gösterdikce doğru kararlar almaya özen gösterilecektir .....
Vadeli de artı makas var
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri