Forum hayırlı olsun,ilgiyle takip ediyorum.
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum hayırlı olsun,ilgiyle takip ediyorum.
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
https://boldmedya.com/2020/06/22/lib...dolar-aktardi/KAZIM....libyadan turkiyeye gelebilecek dolarla ilgilen biraz....kafanı kumdan çıkar...AYASOFYA işi basit bi iş....dünyadaki tüm kiliseler bos....kimse dine inanmıyor....ALLAHA INANIYOR SADECE....ALLAH VAR EMME DİNLER YALAN DİYOR...DÜNYA.
DEİZM hükmediyor artık.....bikac papaz...bikac imamın dediklerini kim takar yaw…..POLİTİKA BU...OY.
turkiye herbde…..libyada...suriyede...irakta ve somalide…....onlara yoğunlaş...BUNNARA PARA HARCIYORUZ.
peki bunlardan bize para geliyor mu....gelmiyorsa bu iş nereye varır....ona bak...bi QATAR la gunes hergun dogarmı….onu incele.
hadi bakem koçum benim....
Böyle haberler var. Bir site 25 milyar dolar aktarıldığını yazmış. Masal. Libya'nın 300 milyar doları Batı Bankalarında, böyle paraları Türkiye'ye aktarmazlar. Günübirlik paralar girer, çıkar. Türkiye parasal manada hiç rahat olmaz, ama batırmazlar. Çünkü; Türkiye söz dinliyor.“Libya’daki UMH askeri yardımı karşılığında Türkiye’ye 12 milyar dolar aktardı”
Türkiye; Libya'da gelecekte imtiyaz elde edecek diye düşünürseniz bu da doğru olmaz. Çünkü orası Fransa'nın payına düşüyor. İki gün önce bir Türk konvoyu vuruldu, şimdilik ses seda çıkmıyor. Türkiye oradaki bir üsse, kendi üretimi Hisar-O yerleştirecekti, konvoyda bu füze sistemi vardı. Bu olaydan 1 hafta önce;Libya açıklarında Türk Fırkateyni, Fransız askeri gemisine füze kilitledi, Fransız gemisi kaçtı.
Libya,Suriye,Irak,Katar ve Somali'de Batı Roma'nın vekaletiyle bulunuyoruz. Buralardan bize hiç bir şey gelmez. Buralar bizim nufuz alanımızda değil. Kısmen İran nufuz alanı, kısmen Fransa, kısmen Rusya. Libya kesin olarak Fransa'nın.
Ama Afganistan, Orta Asya, Afpak ve Uygur Bölgesi öyle değil. Buralar bizim nufuz alanımız. Ne gelirse oralardan gelecek.
Ah be kuzu hocam, para didiğin nedir be ya...basılı bile değil, bilgisayarın ekranında görünen bir şey.
iki kardeşim daha yaz demiş....essek degilizya insanız....karşılık verelim....
AYASOFYA kararı....siyasidir....
bununla....TURK SERMAYE PİYASALARI....dünyadan farklı hareket edecektir....
misal DOW çıktımı....biz düşeriz.....yani artık future söyle artıda bizde yüzde 2 artı acarız bitti...acarız ve yüzde 2 eksi kaparız dönemi başladı....
bu kararla....BEN BİR ORTADOGU ÜLKESİYİM....o ülkelerin duyguları ve demokrasi anlayışındayım dendi...
piyasalarda....bir ortadogu ülkesinde nasıl hareket ediyorlarsa buradada öyle hareket edecekler....mesaj bu.
şükür kavuşturana kuzum
seni sesizce takipdeyiz
yaz ki ufkumuz açılsın
Yaz Sn Kuzu yazki bakış açımızı genişletelim
EVETT....iki kardeşim daha yaz demiş....
BORSA VE TURKULERİMİZ.....
cigaramın dumanı.....yohhtur yârin imanı....
ALTINDAN KOSK YAPTIRDIM....GÜMÜŞTEN MERDİVENİ....
diirki....usaglar bag altından köşk yaptırdım....merdivenide gümüşten ula....daha ne durirsiz…..MAL ALIN...diii....
heeee…..cok para harcamışsın emme....o parayı kimden topluyacan lem…..diye sordun nu....cok gıcık olıy gavat…
sen vetan hainisin....sen borsa çıksın istemiyorsun diyede….YAWTA TAKIYOR BOYNUNA....
sankim borsa çıkınca....VETAN SAHLANACAK....gavat cebi ile vetanı birbirine karıştırıyor....
cep dedimde aklıma geldi....
iki kabadayı birbirine meydan okuyor.....
biri diirki…...sen kimsin ula.....
öbürüde diirki…...sen kimsin ula....seni alır sag cebime kor....oradan çıkarır sol cebime kor....oradan çıkarır arka cebime kor...oradan çıkarır....motumu siler çöpe atarım deyyyuzz diyor.
bag şimdide....ceple mot arasında bi ilişki kuruyor kabadayı....
misal....ben suanda shortum….bu devirde short olmak....motu tehlikeye atmaktır emme....öte yandan dashaklarımda 2 kg çekiyor...bag bi denge var...
misal....bizim lazın dashakları 200 gram....kg değil....birlikte iddialaşıp kuyumcuya gittik...onun tartısı hassastır diye benimkiler 2 kg cekti….onunkiler 200 gram...babo da sahidimdir...orada idi...
Son düzenleme : karizmacelal; 11-07-2020 saat: 09:45.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri