Sayfa 8/1006 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Lc waikiki de desenli yıkamalı maskeler var hulk lı olanı yokmuş almadım. [emoji173]
    Ek 25579
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. Bilal Erdoğan: "Yunanistan niye alfabesini değiştirmemiş? Japonya niye alfabesini değiştirmemiş? Çin niye alfabesini değiştirmedi? O zaman insan diyor ki demek ki gelişmenin alfabeyle bir alakası yokmuş"

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Japonya ya da Çin de Padişahlık ve kulluk sistemi ile kötü yönetilip gelişmelere ayak uydurulamamış ve ülke parçalanmamış o yüzden olabilir belki..bunu bal gibi biliyorlar ama işlerine gelmiyor..yakında Osmanlıyı CHP bitirdi derler..
    Osmanlı demek Padişahlık ve kulluk demektir..bunun devamını istiyorlar heralde
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bilal Erdoğan: "Yunanistan niye alfabesini değiştirmemiş? Japonya niye alfabesini değiştirmemiş? Çin niye alfabesini değiştirmedi? O zaman insan diyor ki demek ki gelişmenin alfabeyle bir alakası yokmuş"

4. Üniversiteyi Amerika ve İtalya'da okuyan Bilal Erdoğan: Lisede Türkiye'yi, üniversite yıllarında da dünyayı gezmesini öneriyorum gençlere

Lise mezunu genç: Ferrarisi olan yandaş çocukları burs alıyor ben maske aparatı satarak geçinmeye çalışıyorum.

Tv de röportajı var sanırım bugün birisi cevap vermiş bu iletide ona

Hayaller Hayatlar

5. yahu apaçık cumhuriyetin değerlerini küçümseme var..CHP yada herkimse neden anayasa mahkemesi vs. başvurulmuyor neden sessiz kalınıyor anlamıyorum..hadi Mhp yi anladık ama CHP nin uyanık olması lazım..Deniz Baykal olsaydı belki birçok kez mahkemeye başvurmuştu

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bilal Erdoğan: "Yunanistan niye alfabesini değiştirmemiş? Japonya niye alfabesini değiştirmemiş? Çin niye alfabesini değiştirmedi? O zaman insan diyor ki demek ki gelişmenin alfabeyle bir alakası yokmuş"

Birisi ekşi sözlükte yorum yapmış. Yunanlılar yunan alfabesi kullanıyor, çinliler çin alfabesi kullanıyor, japonlar japon alfabesi kullanıyor. Biz neden arap alfabesini kullanıyorduk diye. Bilemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Eskiden düzen değişir düzülen değişmez diye bir söz vardı.

Bu dünyada düzülmemek için duvara yapışık yaşamak lazım illa bir gün bulaşıyorlar. Gerçi oradan da delik açan olmuştu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

ben buna inandım.
    türklerin hiç bir zaman dillerine uygun alfabeleri olmamış.
    hep birilerinden araklamış.
    göktürk de bizim değil.
    onu da lider kağan ben aldım
    uygulayın demiş.
    yerleşik bir düzen milleti olmayışınından kaynaklı.
    zeki ve çevik milletim
    işini yürütmüş.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 8/1006 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •