Sayfa 8/72 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon
Arama sonucu : 575 madde; 57 - 64 arası.

Konu: FONARŞİ ( hellistheothers )

1. Eurobond fon sepeti, hisse fon sepeti ve sabit getirili defansif fon sepeti dışında dördüncü bir fon sepeti oluşturuyorum.
    Envai fon sepeti başlığı altında kategoriden bağımsız, tüm kriterlerle en iyi 4 fondan oluşacak. Bunların 3'ü belli, dördüncüyü de kararlaştırdıktan sonra paylaşacağım. Burada hedef 0.20% ortalama iş günü ortalamasını tutturmak olacak.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Eurobond fon sepeti, hisse fon sepeti ve sabit getirili defansif fon sepeti dışında dördüncü bir fon sepeti oluşturuyorum.
    Envai fon sepeti başlığı altında kategoriden bağımsız, tüm kriterlerle en iyi 4 fondan oluşacak. Bunların 3'ü belli, dördüncüyü de kararlaştırdıktan sonra paylaşacağım. Burada hedef 0.20% ortalama iş günü ortalamasını tutturmak olacak.
    Emeklerinize sağlık,sabırsızlıkla bekliyorum.

3. Hisse alımınızda da az az ve hissenin ekşi yazdığı günler mi alım yapıyorsunuz. Daha önce paçal dene şeyin faydali olmadığını söylemiştiniz ama hisse guvenilirse yapılabilir mi?

4. Fon alımında bir kriterinde bizim kolaylıkla alamaycagimjz şeyler üzerine kurulu olması diye düşünüyorum.
    Ornegin yabancı ülke tahvili içeren fonlar. Günlük pratikte bunu al sat kolay değil.
    Örnegin yabancı hisse senedi .vb...
    Tabi sizin saydiginiz benchmarkina göre basarili olma kaydı ile

5. Çok haklısınız Sn. Kemtuz fon alımı ile ilgili. Hisse alımı ile ilgili stratejimi de anlatacağım kademe kademe. Asla ''paçal'' vs. gibi bir durum uygulamıyorum.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ancak şimdi yazdıklarınızı okuyabildim sn. Helistheothers...
    emeğinize sağlık.

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    ancak şimdi yazdıklarınızı okuyabildim sn. Helistheothers...
    emeğinize sağlık.
    teşekkür ederim, sağolun Sn.trust06

8. Merhaba fotoda bana ait döviz+altın+fon(hisse fonları) portföyümü herkese gönderiyorum. Döviz ve fonlar 1 aylık değer . Fonlar ise tcd hariç 10günluk. Tüm alış tarihleri yazıyor. Döviz ve altın is bankasının cuma günü alış degerleridi r.IMG_20201010_162841.jpg

Sayfa 8/72 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •