Sayfa 8/1000 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    999 olduğuna eminmisin
    Ozan bingöl yazmış. 999 dolar dan satışa sunulacakmis. #iPhone12Pro için 999$ fiyat belirlenmiş;
    Şayet bu fiyat ile bugün ithal edilse;
    Gümrük girişi 7.900₺
    -%1 Kültür Bakanlığı payı 79₺
    -%10 TRT bandrol ücreti 798₺
    -%50 ÖTV 4.388₺
    -%18 KDV 2.369₺
    7.900₺ gümrük girişli telefon 7.634₺ vergi ile bayi karı hariç 15.534₺ olmakta.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,746
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dünkü kapadığımız shortları bugun yerine koyma fırsatı veren palaya sonsuz teşekkürler...
    2000 li yıllarından başından bu yana şuanki mevcut pala benim bu zamana kadar gördüğüm en geri zekalı en salak pala'lardan biri.
    bu çok net...

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Haber akışından dolayı

Pozisyonda durmayı doğru bulmuyorum

Bu sebepten Faiz Style Kahve Moda geçiyorum
    123-124 araligindan topladin mali 131 den verdin, oradanda shorta gectin onuda 130 in alytindan kapadin sagli sollu tam bir soygun oldu yine . tebrikler yigidim

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ozan bingöl yazmış. 999 dolar dan satışa sunulacakmis. #iPhone12Pro için 999$ fiyat belirlenmiş;
    Şayet bu fiyat ile bugün ithal edilse;
    Gümrük girişi 7.900₺
    -%1 Kültür Bakanlığı payı 79₺
    -%10 TRT bandrol ücreti 798₺
    -%50 ÖTV 4.388₺
    -%18 KDV 2.369₺
    7.900₺ gümrük girişli telefon 7.634₺ vergi ile bayi karı hariç 15.534₺ olmakta.

https://www.hurriyet.com.tr/galeri-i...kti-41584610/4
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    valla deli olacam ya...yıllardır senet almadım geçen dikkatimi çekti bu galip kağıdıymış AVGYO kağıt 2,30 du...baktım fk pdd falan iyiydi kağıt...lan alsam mı almasam mı ama galip kağıdı derken 1 haftada %50 yaptı kağıt...bizde burada kıvranalım anasını satayım...bu seferki yükselişte pişman oldum gerçekten viopta işlem yaptığıma...lan en boktan kağıtlar bile en az bire üç beş verdi...

6. Vallahi ne versem uçtu benim de ekgyo vardi hlgyo vardi spotta yine güzel getirdi ama artık mal çıkıyorum bilancolari tek tek çalışıp düşüneceğim özellikle yan kağıtlar herkes söylüyor uyarıyor normal değil.

Bu arada saatlik pin bar oldu snetiment ve poz lonk
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    valla deli olacam ya...yıllardır senet almadım geçen dikkatimi çekti bu galip kağıdıymış AVGYO kağıt 2,30 du...baktım fk pdd falan iyiydi kağıt...lan alsam mı almasam mı ama galip kağıdı derken 1 haftada %50 yaptı kağıt...bizde burada kıvranalım anasını satayım...bu seferki yükselişte pişman oldum gerçekten viopta işlem yaptığıma...lan en boktan kağıtlar bile en az bire üç beş verdi...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. milletin kesesinden yaksınlar bakalım.

elimden geldiği kadar benim evde ışıklar sönük. lambalarda ekonomik. tabi cepten gidiyor. el mecbur.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

8. bu pıyasada para kazanamayan da yanı ne bıleyım...
    yuksek enflasyon ve eksı faız var, ne alsan gıdecek... ev, araba, borsa, dolar, altın... farketmıyor.... burda ustune kaldırac avantajı da var, TL'de durma yeter...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 8/1000 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •