Sayfa 8/103 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon
Arama sonucu : 824 madde; 57 - 64 arası.

Konu: YEOTK - YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ereğli/Zonguldak
    Gönderi
    93
    Her zamanki iş bnk. işte.. Borsa açıldıktan sonra emir kabul etmeye başladı. Bugün için alım fırsatı zaten tesadüfe bağlı idi , tamamen yok oldu..Ancak tavandaki alıcı bana az gibi geldi (yaklaşık 5 milyon lot), GESAN'da 10 milyonun üstünde idi sanki ilk günler..

2.  Alıntı Originally Posted by sabo48 Yazıyı Oku
    Her zamanki iş bnk. işte.. Borsa açıldıktan sonra emir kabul etmeye başladı. Bugün için alım fırsatı zaten tesadüfe bağlı idi , tamamen yok oldu..Ancak tavandaki alıcı bana az gibi geldi (yaklaşık 5 milyon lot), GESAN'da 10 milyonun üstünde idi sanki ilk günler..
    Hisse gelmez diye alış giren az olmuştur.

YEOTK da 4939 yatırımcı 5 milyon lotla tavanda alıcılı, halka arzın ilk günü sadece 9287 lot satış yemiş,

YEOTK günlük, ilk günün en hızlısı A1 Capital,

YEOTK genel takas, tahta yapıcı Ziraat Yatırım görünüyor, son halka arzların çoğunda bu kurum 1. Vakıf Yatırım 2. sırada!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    44 lotun tavanından tabanından ne olacak sadaka gibi

bekleticem bakayım kaç tavan yapacak Bu az lot verişler planın parçası ..bütün yeni kote olmuşlarda böyle

Her yeni ARZ tavan tavan çok enteresan ..bakalım bu yeni arzların pempe dünyası ne zaman son bulacak

7.  Alıntı Originally Posted by sabo48 Yazıyı Oku
    Piyasadaki senet sayısıyla orantılı bakmak daha önemli. Bence böyle bakılınca bunun oranı çok fazla.

Ben en az 8-10 arası tavan diyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Merhaba arkadaşlar yeni halka arzlardan tezol için hala başlık açılmamış bilen biri açabilir mi acaba?

Sayfa 8/103 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •