Sayfa 8/503 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 4021 madde; 57 - 64 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bu hesaba göre 12 aylık ( kısa vade) finansman çevrilebilir… Nefes almak istiyorlarsa biraz vade kazanmaları gerek
    Tabi ki biraz atmasyon bir hesap ama.

Ayrıca artık varsayım olmayan , tecrubeyle sabit, gaz 50dolara düşse trakyada 20 trilyon m3 gaz bulsak , ruslarla ukraynalilar megri megri diye türkü söyleyip ağlasa bile botaş'ın zerre indirim yapmayacağı gerçeğinden hareketle

Elektrik fiyatlari en az 2 sene bu seviyelerin altına ineceğe benzemiyor.

O 2 senede anaparayı kapatabilir mi? Vade kazanmaktan kastın bu mu

2.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Tabi ki biraz atmasyon bir hesap ama.

Ayrıca artık varsayım olmayan , tecrubeyle sabit, gaz 50dolara düşse trakyada 20 trilyon m3 gaz bulsak , ruslarla ukraynalilar megri megri diye türkü söyleyip ağlasa bile botaş'ın zerre indirim yapmayacağı gerçeğinden hareketle

Elektrik fiyatlari en az 2 sene bu seviyelerin altına ineceğe benzemiyor.

O 2 senede anaparayı kapatabilir mi? Vade kazanmaktan kastın bu mu
    Varlık satışı olmadan zor….

1,56 deki 850k kimin acaba

300'e sana satacagina 800'e başkasına sattığından olabilir mi?

Belki sözleşmenin süresi bitmiştir, ondan sevkiyat azalmıştır.

Belki sözleşmende yazili miktarı çoktan tüketmişsindir.

Kim bilir?

Enerji Günlüğü - Rus kamu doğal gaz şirketi Gazprom'un Avrupa'ya doğal gaz sevkiyatının son 6 ayda en düşük seviyelerde gerçekleştiği kaydedildi.

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Gazprom'un Avrupa'ya doğal gaz sevkiyatının son 6 ayda en düşük seviyelerde gerçekleştiğini bildirdi.* Von der Leyen,"Son 6 ayda gördüğümüz Gazprom'un en düşük seviyede gaz sevkiyatı yaptığı" diye konuştu.*

GAZPROM GAZ TESLİMATI YERİNE ÖDEME YAPMAYI TERCİH EDİYOR

Gazprom'un gaz sevkiyatı için kontratları olduğunu belirten Von der Leyen, “Ancak bu kontratlar teslim et veya öde maddeleri içeriyor. Gazprom sıklıkla gaz teslimi yerine ödeme yapmayı tercih ediyor. Gazprom'un bizim depolarımızdaki stokları da bu yıl 10 yılın en düşük seviyesine indi" dedi.*

Kaynak: Von der Leyen: Gazprom'un Avrupa'ya gaz sevkiyatı azaldı

Varlık satışı olmadan zor….

1,56 deki 850k kimin acaba
    Son bilançodaki defter değerinden şirketin tamamına alıcıyım!!!

Hatta 9 aylıktakine degil 6 aylıktaki DD 'ne de fitim

istersen birlikte talip olalım, fifti-fifti

5.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Son bilançodaki defter değerinden şirketin tamamına alıcıyım!!!

Hatta 9 aylıktakine degil 6 aylıktaki DD 'ne de fitim

istersen birlikte talip olalım, fifti-fifti
    Bana kefil olursan, kredi çeker 50/50 gireriz… Müdürün oda da ağırlarlar bizi.. 😂

Bana kefil olursan, kredi çeker 50/50 gireriz… Müdürün oda da ağırlarlar bizi.. 😂
    Ne kefaleti ne kredisi? özsermayesi ekside şirkete bir de para mı verdireceksin?

Şirketi üzerimize alacagız üstüne de 828milyontl isteyecegiz.

Halka açık kısmı da son 30gunluk agirlikli fiyattan mi veriyordu yav... spk

7.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Ne kefaleti ne kredisi? özsermayesi ekside şirkete bir de para mı verdireceksin?

Şirketi üzerimize alacagız üstüne de 828milyontl isteyecegiz.

Halka açık kısmı da son 30gunluk agirlikli fiyattan mi veriyordu yav... spk
    Sağa sola tanıdığa mail atacam…. Bunu paketleyip, CEZ e çaktıkları gibi bizde birine deviriz..

Sağa sola tanıdığa mail atacam…. Bunu paketleyip, CEZ e çaktıkları gibi bizde birine deviriz..
    Bu gavurlar hakikaten şirkete 800milyon dolar biçtiler ve de mal gibi bu parayı ödediler mi hala merak ediyorum. Para aklama kısmı ne kadardı, gerçekte kaç para ödendi....

%40 verimli hurda dg santralleri vardi 2 tane,birlesince 10- 15milyon dolardan onlari sattılar. 800den 25'i düş.. bizim o zamanki hesler de o kadar etmez imkansiz. Heslerin yarısı nehir tipi boru tipi ne haltsa, baraj dediklerin ormandaki gölet kadar...

Kemah'la gaz verdiler galiba 200mw çantada keklik mi dediler... başka turlu o tarihte eldeki hesler hikaye.

Ortaklıktan sonra yapılan hesler ayrı.

Sayfa 8/503 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •