Bugün saat 17:00' ye kadar emir girilebiliyordu..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün saat 17:00' ye kadar emir girilebiliyordu..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün ziraatten bir miktar talepte bulundum. Saat 15:00 itibari ile sıra no 69960. Astorun dağıtım oranını yüzde 4 üstü bekliyorum...
hisse teminatı kabul etmemesi , piyasanın ayarının bozuk olması ve satılacak hisse adedinin çok fazla olması (210.000.000)
nedeni ile tahmin edilenden daha az başvuru olabilir(bozulan piyasada yeterli nakite dönemedi millet) bu nedenle daha yüksek oranlı dağıtım olabilir. yüzde 5 görürsem şaşırmam.
Saat 2 de ziraat başvuru sıram 108 bindi. hayırlısı olsun.
Dün ki kayıt sıram 69 binlerdeydi. Bugün ki aynı saatlerde 110 binlerdey di. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Ziraat yatirimRedmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kamu bankalarından halka arz başvuruları çok yüksek burda genelde ky fazla ek gelir olarak arz ları kullanıyor. Çalıştığım kurum menkul kıymetler katılım 150 ile 200 arası çok az
Ne zaman belli olacak dağıtım oranları
Yer İmleri