Sayfa 8/13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
Arama sonucu : 97 madde; 57 - 64 arası.

Konu: RGYAS Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Rgyas Yatirimcisi Yazıyı Oku
    Hissede şuan bank of tarafindan baskı uygulaniyor ama bu baskı yarın itibariyle kalkıyor. Bofa genelde böyle baskiladigi hisseleri alıp çok yukarılara sürmesi ile meşhurdur.

Bilanço ise Eylül ayında açıklanacak.

Bu hisseye 1 milyon TL'lik yatırım yaptım. Ben bu hisseden güzel bir yazlık alacağım. daha önce link hissesi ile ev almıştım. hemen arkasından da mpark ile arabamı tamamlamıştım. Bu benim yazlık hissem bununla en kötü ihtimal Altinoluk ayvalık tarafından 1 sene içinde yazligimi alacağım.

Benim için nottur buraya yatırım tavsiyesi değildir.
    neden kalkiyor yarin itibariyle, neye daynarak bunu soyluyorsunuz? yoksa atis serbest mi?

kesin olan tek sey; bu nikkei hikayesi ile cok guzel seviyelerden maliyetlenme firsati gecti elimize

nick, ilk mesaj rgyas falan derken pek iddaali gordum sizi.ne diyelim kazanciniz bol olsun, hos geldiniz topige

2.  Alıntı Originally Posted by Rgyas Yatirimcisi Yazıyı Oku
    Hissede şuan bank of tarafindan baskı uygulaniyor ama bu baskı yarın itibariyle kalkıyor. Bofa genelde böyle baskiladigi hisseleri alıp çok yukarılara sürmesi ile meşhurdur.

Bilanço ise Eylül ayında açıklanacak.

Bu hisseye 1 milyon TL'lik yatırım yaptım. Ben bu hisseden güzel bir yazlık alacağım. daha önce link hissesi ile ev almıştım. hemen arkasından da mpark ile arabamı tamamlamıştım. Bu benim yazlık hissem bununla en kötü ihtimal Altinoluk ayvalık tarafından 1 sene içinde yazligimi alacağım.

Benim için nottur buraya yatırım tavsiyesi değildir.
    Ev aldirmaktan geçtik evi kaybettirmeseydi😃 düştüğü yerden dönme gibi bir niyeti yok bakalım hayırlı olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    hala sayfaya ugrayan yok, ne guzel

guzel bir ilk ceyrek bilancosu geldi

sirket, guzel hazirlanmis bir yatirimci sunumu da eklemis

bilancoya gore defter degeri 220 tl mertebesine cikti, benim kendi hesabim ayri

daha once dedigim gibi tahta sig ve spekulatif, mal toplandiysa potansiyeli yuksek

dis kaynaktan alinan 9 milyon lot da bir kenarda dursun

izleyip gorelim
    2024 2. ceyrek bilancosu da geldi

beklendigi gibi, bir surpriz yok

bilancoya gore defter degeri 240 tl mertebesine geldi (benim kendi hesanim ayri) ama bunun bir onemi yok

kagit sig ve spekulatif, patron ne zaman ister ozaman gider, bunu yasayarak gorduk

gonul isterdi ki; ronesans holding in halka acik tek sirketinin tahtasi bu kadar spekulatif olmasin

holding cok guclu; ronesans enerji ve total ortakligi, hermes kredileri vb., ama simdilik halka acik tek tahtasina sahip cikmiyor

enteresan sekilde singapurlu ortak da toplamiyor piyasadan mallari, 116 dan aldigi yaklasik 2 milyon lot haric
    Son düzenleme : Vob24; 19-08-2024 saat: 23:20.

4. ilave olarak;

bu sirket en kotu doneminde yillik 100 milyon euro esas faliyet kari (duran varlik yeniden degerlemeleri haric, bu rakami dikkate almamak lazim yaniltici olur) ediyor. kabaca 3.6 milyar tl diyelim. yeni gelen bilancoya gore 2024 te 100 milyon euro nun ustunde oluruz, yani esas faliyet kariyla ilgili bir sorun yok

suan piyasa degeri 36 milyar tl, 120 aya kendini amorti eden ev bulmak bile imkansiz piyasa

ama dedigim gibi kagit sahipli ve ne zaman isterlerse ozaman gidecek, sabirli olana suan cok ama cok iyi yerlerden maliyetlenme firsati veriyor

sig ve spekulatif bir kagidin piyasadan toplanma surecini izliyoruz

5. tahta sahibi bilanco icin tahtaya girenlere mesaj verdi, 106 ya kadar asagi basti ve devre kestirdi

tahtanin sahipli oldugu cok netti zaten, teyit etmis olduk

girenin kafasina vurmaya devam et bakalim

6. Borcunu azaltmış iyi bir şey böyle devam ederse güzel olur.

Sayfa 8/13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •