Sayfa 8/419 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 3347 madde; 57 - 64 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. ayrıca teessüf ediyorum ben de bağlacını daima düzgün yazarım, yazım stilleri birebir aynı dediğin kişilere bakarsan farkı görürsün derdim ama sen bağlaçları doğru yazamadığın için bunu tahlil etmen zor. ytd

2. Arkadaşlar şu adamın tuzağına düşüp duruyoruz. Hep aynı mevzuları açıp duruyor. Noktaya virgüle dikkat ederek yazıyor diye herkesi tek kişi ilan ediyor. Bak Mathiascım, Türkçe'de metin yazarken noktadan sonra boşluk olur. Dahi anlamında de da zaten ayrı yazılır, onu geçiyorum. Ne bileyim birisi yola mola çıkıyorsa Allah kaza bela vermesin denir. Bir eleştiri varsa üç nokta konur ... ya da bu işaret olabilir: (!) . Yani sen Türkçe bilmiyorsun diye düzgün dil kullananlara "Fedor stili" demek gülünç. Bence sen bir Türkçe güzel yazma dersine yazıl... (üç nokta var bak)

3. Ya ben böyle paranoyak hatta şizofreniye varan bir ortam görmedim. Siyasette de bunun karşılığı "dış güçler" herhalde. Kimi çıkar TH vs ky döküyor ekip bunlar der, diğerleri fedor şu bu ekip der. Belki de bu iki zıt grup aslında ekibin ta kendisi 😂 bu mathias denen zat tutturmuş bana fedor der. Valla tebrik ederim sizler bu kafayla iyi hayatta kalıyorsunuz.

Aynen devam Mart'ta ne dediysek o. Bazi seyler tecrube ister...

şimdilik beklediğim gibi gidiyor, bayram öncesi güzel bir sürpriz daha oldu, ikincisi boşa bekleniyor dendi faizden al yüzde beşini diyerek, 38 de ereğli almak ya da faize koyup faizle ereğli almak iki seçenek olabilirdi, ben ucuzken ekleme yaptım, ne yaparsan yap su ısınıyor giderek, o zaman dünyanın bütün akıllıları birleşsin faize koysun bir kaç seneye bütün ereğli onların olur ahaha. ne gerek var riske değil mi. bedava şirketin olacak. ama yok öyle bir dünya. bir kaç sene durdu diye oyunun kuralları değişmiyor.

Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    şimdilik beklediğim gibi gidiyor, bayram öncesi güzel bir sürpriz daha oldu, ikincisi boşa bekleniyor dendi faizden al yüzde beşini diyerek, 38 de ereğli almak ya da faize koyup faizle ereğli almak iki seçenek olabilirdi, ben ucuzken ekleme yaptım, ne yaparsan yap su ısınıyor giderek, o zaman dünyanın bütün akıllıları birleşsin faize koysun bir kaç seneye bütün ereğli onların olur ahaha. ne gerek var riske değil mi. bedava şirketin olacak. ama yok öyle bir dünya. bir kaç sene durdu diye oyunun kuralları değişmiyor.
    TL bazlı haftalık kapanış rekoru ATH yaptı.

7. Güzel kapanış herkese iyi bayramlar...

Herkese sevdikleriyle güzel bir bayram dilerim.

Gerçek değerini bildiğiniz bir hisseyi zor zamanlarda sabırla taşıyın.
    Attached Images Attached Images

Sayfa 8/419 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •