Sayfa 8/286 ÝlkÝlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 2364 madde; 57 - 64 arasý.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Kaç gündür ne uðrayan var ne yazan ne kolpacý ne çorbacý kaldý diyecem ama diyemiyorum. Çünkü kolpacý Hc forumu yalnýz býrakmýyor ve haberleri yakýndan takip edip paylaþýyor tebrikler ona! Yýl bitimine 7 çubuk kaldý. Pek birþey yazamýyorum, hersey orta da son durum itibarýyla. Ytd
    Günaydýn Spenc abey, günaydýn Bozkurt abü ve diger madur petkümcüler.Böðün nasýl olu acabaa.Spenc abü taktacusunu S2 düðm borçmu alcek yine.Tweetürde okudum.

2.  Alýntý Originally Posted by KOLPACI Yazýyý Oku
    Günaydýn Spenc abey, günaydýn Bozkurt abü ve diger madur petkümcüler.Böðün nasýl olu acabaa.Spenc abü taktacusunu S2 düðm borçmu alcek yine.Tweetürde okudum.
    Sanada tünaydýn kolpacý abi, bi arsa satýþ iþi vardý sabahtan akþama kadar tapudan çýkamadým boþuna vakit kaybettik satýþ ta olmadý veresesi çokmuþ kaydý kuydu evraký bir sürü iþ, o ona postalýyo bu buna postalýyo.
    Bir daha vereseli tapu iþlerine girmem.
    Neyise
    Ekraný þimdi açabildim, abowwww bizim ki yine vermiþ veriþtirmiþ s2dümün tahtsýný
    Hamdým Piþtim Yandým

3.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Sanada tünaydýn kolpacý abi, bi arsa satýþ iþi vardý sabahtan akþama kadar tapudan çýkamadým boþuna vakit kaybettik satýþ ta olmadý veresesi çokmuþ kaydý kuydu evraký bir sürü iþ, o ona postalýyo bu buna postalýyo.
    Bir daha vereseli tapu iþlerine girmem.
    Neyise
    Ekraný þimdi açabildim, abowwww bizim ki yine vermiþ veriþtirmiþ s2dümün tahtsýný
    Bozkurt abey kolay gesin sana.Spenc abü meþugul ellamm sodamý þiþemi ne ise baghtým oradan yüzü güloyo.Hep gülsün iþsllah.Hebimizin bol gazançlarý olsun abü laa.

4.  Alýntý Originally Posted by KOLPACI Yazýyý Oku
    Bozkurt abey kolay gesin sana.Spenc abü meþugul ellamm sodamý þiþemi ne ise baghtým oradan yüzü güloyo.Hep gülsün iþsllah.Hebimizin bol gazançlarý olsun abü laa.
    Gülsün gülsün yüz gülmesi eyidir, bünyeyi gencleþtirir.
    Burda moral neyim býrakmýyorlar napsýn baðri orda gülsün, bol kazançlar olsun, Allah daha çok versin
    Hamdým Piþtim Yandým

Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    SPK 8 þirketin borçlanmasýna onay verdi
    SPK’nýn 2024/57 sayýlý bülteni..

Borçlanma aracý ihraçlarý, þirketlerin nakit ihtiyacýný karþýlayabilmek için sýklýkla baþvurduklarý bir yöntemdir. Özellikle krediye eriþimin zor ve pahalý olduðu günümüzde þirketler, daha düþük maliyetle bono/tahvil gibi borçlanma araçlarý ihraç ederek nakit ihtiyaçlarýný daha ucuza mâl etmeye çalýþýr. Bu tür uygulamalar þirketin nakit akýþýnýn devamlýlýðý adýna önem arz eder.
    Petkim 5.000.000.000 nitelikli yatýrýmci.
    Ytd
    Kimmiþ bu nitelikli yatýrýmcý/lar?

Öðrenmek mümkün mü?

Alýntý Originally Posted by KOLPACI Yazýyý Oku
    Yok be kolpacý hc hafif bir Dað esintisi benimkisi yipranmisligin karþýsýnda dudaðýn kenarýna bal çalmaktir o
    ytd

Alýntý Originally Posted by 0101 Yazýyý Oku
    Kimmiþ bu nitelikli yatýrýmcý/lar?

Öðrenmek mümkün mü?
    Bunlardan iyi nitelikli var mý acaba? Ytd

3 ziyaretçi ve yine sildi süpürdü herifler ortamý. Ýstediklerinde endeksi sallamayan þirketler olabiliyor ama maalesef bunda son zamanlarda veya önceki zamanlarda bunu göremedik. Sadece pandemi sürecinde belli bir zaman dilimine kadar.
    Teknik olarak istenilen yerin üstüne çýkarmadýlar yine son süreçlerde. Hayýrlýsý bakalým yine klasik tabirle. Ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

Sayfa 8/286 ÝlkÝlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •