Sayfa 8/937 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Viop LXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Neden TT oldu?
    @nedenttoldu
    ·
    18s
    Erdoğan: "Faşizm öyle bir raddeye vardı ki kendileri dışında kimseye tahammülleri yok. Kendileri gibi düşünmeyen herkesi, muhalefet partisi mensubu bile olsa zorbalıkla sindirmeye çalışıyorlar"
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Nefes Gazetesi
    @nefesgazete
    ·
    19s
    Cumhurbaşkanı Erdoğan:

��"Bizim yoldaşımız elitler, tuzu kurular, sırça köşklerde oturanlar değildir."

��"Bizim yol arkadaşımız kodamanlar, seçkinler, boğaza nazır yalılarda oturup mehtaba karşı kadeh tokuşturanlar değildir."

��"Bizim yoldaşlarımız Allah'tan ve devletten başka kimsesi olmayanlardır."
    Şu konuşmaların olduğu yerde hala seçim konuşuyorsunuz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. Ak-mhp-dem toplamı %42 geçmez şuanda burada WIN WIN olayı işledi , yani dem girdi aralarına ama ak ve mhp den ortalama %3-4 oyda çıktı çizgide bekleyenler .

Ak-mhp-dem toplamı %42 geçmez şuanda burada WIN WIN olayı işledi , yani dem girdi aralarına ama ak ve mhp den ortalama %3-4 oyda çıktı çizgide bekleyenler .
    mesela oy oranı da değil, meclis vekilleriyle anayasa yapmak. anayasada cb seçimi en yüksek kim alırsa o olur diye çıkartırlarsa onlara yeter.
    ama mhp kendisinin akp üzerindeki etkisini ve önemini azaltacak hiçbir şeyi kabul etmez diye düşünüyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Ne kadar güzel konuşmuş reis yine

5. Neden TT oldu?
    @nedenttoldu
    ·
    18s
    Erdoğan: "Faşizm öyle bir raddeye vardı ki kendileri dışında kimseye tahammülleri yok. Kendileri gibi düşünmeyen herkesi, muhalefet partisi mensubu bile olsa zorbalıkla sindirmeye çalışıyorlar"

neden tt oldu?
    @nedenttoldu
    ·
    18s
    erdoğan: "faşizm öyle bir raddeye vardı ki kendileri dışında kimseye tahammülleri yok. Kendileri gibi düşünmeyen herkesi, muhalefet partisi mensubu bile olsa zorbalıkla sindirmeye çalışıyorlar"
    baŞkan Çok doĞru demİŞ,bu durumda akp denen partİyİ kapatmasi lazim.

Neden TT oldu?
    @nedenttoldu
    ·
    18s
    hangi partiymiş bu acaba açıklasaymış keşke , ona göre oy vermeyelim dimi, sonra reise ters düşmeyelim bence ...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Dün kültürpark/Bursa...
    Sabah benim jack russella yürüyüş yapıyoruz.
    Bie kafede Türk kahvesi sipariş verdim..

2 dakika sonra arap iş yeri sahibi geldi.
    Biz şafiyiz, köpekle beraber burada kahve içemezsiniz,bize göre haram oturduğunuz minderleri masa örtülerini yıkamam gerekiyor falan dedi..

Girerken bu mekan ŞAFİLERE tahsis edilmiş gibi bir yazı göremedim dedim..
    Ayrıca kültürpark'ta onlarca köpek-kedi serbest dolaşıyor..

Neyse . Servis yapan eleman geldi.. Baktı kalkmıyorum.
    Bu masanın saati 200 TL dedi..!!!

Kahveyi reddettim.. Çıktım gittim..

50 seneden fazla bursadayım..Böyle abuk-sabuk durumlar görmedim..

Baştakinin hataları işte buralara kadar geliyor... ÜLKE'nin işi zor.. ekonomik,sosyal..
    Minik kapıcılık için biri geldi Azeri. Şia olduğu için kabul etmedim. Bizde 7 tane daire Suriyeli onu alsam vukuat cinayet çıkar kesin. Hatta Suriyeliler çok efendi biri var ona da anlattım. Abi dedi o olsaydı en iyi ihtimalle bir birimize iftira atardık dedi. İslam dünyasında çok zıt kutuplar var böyle.

Sayfa 8/937 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •