Patlamasada olur erdaaal dediğin gibi arsayı aldık bekliyoruz 1 aymı olur 1 senemi yoksa daha fazlamı olur önemli değil yani beklemeye değer erdaaaal tahtacı kıvırsın dursunnn.
Patlamasada olur erdaaal dediğin gibi arsayı aldık bekliyoruz 1 aymı olur 1 senemi yoksa daha fazlamı olur önemli değil yani beklemeye değer erdaaaal tahtacı kıvırsın dursunnn.
Sayın tahtacı bey. Sıkma fazla. Sonra İçinde patlayacak...
Bırak gitsin!
Dönerse senindir. Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır [emoji846].
Son düzenleme : turkuazmavii; 05-06-2017 saat: 12:03.
Komutanım kulağa hoşgeleni bir ay tahtacı bey komutanın emridirrr Arefe günü mipaz 5000 benden söylemesi senden uygulaması nasiiiiii
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn cefaks günlük alım satım pastasını paylaşabilirmisiniz, slmlar
yasal uyarı, burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlıgı kapsamında degildir yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
ulan ayrılalı 2-3 ay oldu hiçmi kıpraşma olmaz bu kağıtta ya
hikayeden pandanın watssap grubuna dahil oldum
adam haftalar sonra ilk defa ses kaydı braktı
15 hazirandan sonra doğan grubu hisselerinde ciddi hareketler olacak diye 3-4 kere tekrarladı
gerçi bunun hiçbir dediğine inanılmaz ama varmı bi haberi olan..
Tam hatırlamıyorum ama sanırsam twiterdan bir link paylaşmıştı
da hiç tavsiye etmem boş muhabetler saatte 100 - 200 mesaj hepsi boş
yarım günde bir mesaj siliyorum
yazık garibanlara çaktı ulaşı 2 lerden düşürdü 1,5 lara millet hala bir ümitle bekliyo 10 lira olsun diye![]()
borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
yarın mipaz günü olursa şaşırmam. o kadar baskı kurdu namussuz spek umarım büyük gün yarın olur.
Yer İmleri