Sayfa 80/615 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 4913 madde; 633 - 640 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by chef Yazıyı Oku
    yatırım finansmandan alıntıdır

Yatırım tezi:
    2010 yılında kurulan Halk GYO, Halkbank grup şirketlerindendir. 1Ç17 itibarıyla 1,8 milyar TL portföy değerine sahip
    olan şirketin İFM’de (İstanbul Finans Merkezi) 646mnTL’lik ekspertiz değerine sahip arsası (portföyün %35’i), ofis, otel ve
    konut projeleri bulunmaktadır.
    İFM’deki binaların katkısı sayesinde, şirketin kira gelirlerinin 2015 yılındaki 42mn TL seviyesinden 2020 yılında
    284mnTL’ye yükseleceği beklentisi ile, şirketin uzun vadeli iyi bir yatırım fırsatı sunduğunu düşünüyoruz. Orta vadede ise,
    yaklaşık 1.1 milyar TL tutarındaki yatırım planının, 2017 ve 2020 yılları arasında serbest nakit akımını negatife
    döndürebilir.
    Referans Bakırköy ve Eskişehir Panorama konut projelerinin tamamlanmasının ardından, devam eden Sancaktepe Bizim
    Aydos ve Erzurum Şehristan konut projelerindeki teslimlerin 2018’de olmasını bekliyoruz. Bu iki konut projelerindeki
    teslimlerle 2018 yılında satış gelirine 238mnTL (satış gelirinin %76’sı), 2019 yılında 96 mn TL (satış gelirinin %56’sı) katkı
    yapmasını bekliyoruz. Halk GYO’nun konut projeleri, hedef net aktif değerimizin %24’üne denk gelmektedir.
    Şirketin projeleri için 2017 ve 2020 yılları arasında yaklaşık 1,1 milyar TL tutarında yatırıma gereksinim duymasını
    öngörüyoruz. 300 mn TL’nin devam eden konut projeleri için ayrıldığında, Halk GYO’nun önümüzdeki dönemde yaklaşık
    600mn TL tutarında finansmana ihtiyacı olabilir. Bu borçlanma varsayımı ile, 2018 yılında net borç’un sermayeye oranın
    0.4 seviyesine yükselmesini bekliyoruz.
    Kısa vadeli görünüm:
    İFM Projesi finansallarda 646 mn TL değerinde, arsa olarak belirtilmektedir. Önümüzdeki dönemde, arsa olarak belirtilen
    İFM, proje kapsamına alındığında net aktif değerinde bir artış yaratabileceğini ve bunun da hisse performansına olumlu
    yansıyacağını düşünüyoruz. Ancak, bu konudaki zamanlama henüz net degildir.
    Halk GYO’nun piyasa değeri, net aktif değerine göre %54 iskontolu işlem görmekte olup, bu rakam muadil şirketleri
    ortalaması olan %48’den daha düşük seviyededir.

HLGYO (Endeks Üzeri) Halk G.M.Y.O.
    Sektör Gayrimenkul Yatırım Ort.
    Kapanış Hedef Potansiyel
    Hisse fiyatı (TL) 1.06 1.50 42%
    yayınlanma tarihi nedir bunun..

ayrıca şirket değerliymiş beni ilgilendirmiyor. borsada ne performans gösteriyor, ne temettü veriyor ben ona bakarım..
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    yayınlanma tarihi nedir bunun..

ayrıca şirket değerliymiş beni ilgilendirmiyor. borsada ne performans gösteriyor, ne temettü veriyor ben ona bakarım..
    temmuz başlarında yayınlandı

3. Allahin faydasizi , aynen kendisinden beklendigi gibi hareketler yapiyor. Ne bir eksik ne bir fazla. Gevseyen endeksle birlikte yuvarlanip dusuyor. Ulan cikmadin ki dusesin [emoji57]ne omur torpusu kagitsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. bildiğin ömür törpüsü lanet bir hisse. endeks 107 bin de eksi yazan endeks göçerse bu ne olur bilemiyom artık..
    hay seni aldığım güne seni bana aldıran sahte kahramana..

5. ulan ne mal varmış adamda be 1,05 sat sat bitiremedi.

6. 1,04 e alırım diyor çıkartmam beklemeyin diyor sanki eleman..veriyosan ver 1,04 e diyor..
    ulen spek misin nesein ..hakkımda ne istiyorsan Allah sonsuz katını sana versin diyorum bende mübarek cuma gününde..

7. tahtaya bak hele
    1,05 de 1,03 milyon
    1,06 da 1,37 milyon
    1,07 de 2,02 milyon lot var

şöyle dandik bir kağıtta..

adamın mesajı net sıkıyorsa biri gelsin de kaldırsın..

8. Sevgili Harun'u uğurlamaya geldim bu arada arkadaşlarla beraberiz borsadaki tarihi en büyük hisse vurgunu olduğunu söylüyorlar sağlam bi çete organize halkbankgyo da muazzam hisse vurgununu devam ettiriyor çete organize olmuş tarihi vurguna devam ediyormuş tabi izleyenlerde varmış bakalım ne zaman opera olacaklar

Sayfa 80/615 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •