Temettüde vergi kesintisi mevcut. Ama millet temettüye takmýþ anlamadým.
(Uzun vadecileri anlýyorum kýsa vadede alanlarý çözemiyorum)
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettüde vergi kesintisi mevcut. Ama millet temettüye takmýþ anlamadým.
(Uzun vadecileri anlýyorum kýsa vadede alanlarý çözemiyorum)
O egeli ben deðilim
bu tip sorularýn cevabýný mantýðýný kullanarak bulmalýsýn. bölünen veya temettü veren senetten elinde olan yararlanabiir. o zaman bölündükten sonra alan nasýl temettü alabilir ki...senetler iþlem gününe bölünmüþ veya temettü vermiþ olarak baþlarlar .yani bugün senet alan bundan yararlanýr. diyelimki kanun deðiþti ''olmaz ya''seans içinde herhangi bir saatte temettü versin.. bölünmesinden veya temettü vermesinden 1 saniye önce satan faydalanamaz..dolayýsýyla 1 saniye önce senedi alan yaralanýr...
Endeks izin Verse biraz gönlü var
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yarýn sabah alsam temettüden faydalanabilir miyim?😊
SM-T350 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ciddi misiniz bu soruda?
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd
Temettü için girenlere raðmen hisse hareket edemiyor..😩.ölü balýk ya...senin verdiðin temettünün ta amk.bu temetüyü alanlar %10 düþüþü görünce ahlar vahlar ....
Yarýn 1.36 verecek ama 1.60 ta alacak
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi yerde de gördüm kafama da takýldý þimdi yarýn Nasýl olsa yðzde beþ düþecek ya kapanýþa yakýn TOFAÞ'ýn düþüþ varantýný alsam köþe olmam mý yarýn benim gibi düþünen onlarca Yok mu spek buna müsade eder mi peki
Yarýn ya geri alacak hýzlýca ya bu gðn hýzlý bi yükseliþ olacak fikirlerime katýlýyor musunuz yarýn yðzde beþ düþer ise varantçýalaro zengin etmez mi yapar mý bunu yapabilir mi
Yer Ýmleri