Sayfa 80/216 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

iyide ben bu durumu desteklediğimi söylemedim mantığını söyledim. hakkınızı aramak elbette doğal.

ama bana en uzmanı gelse dese bile al diye bu sertifakadan hayatta almam emlak piyasası hisse gibi değil fiyatların belirlenmesi çoook uzun zaman alır. 3 sene boyunca düşebilirde şuandan itibaren oturması 15-20 senelere varır. bu normal piyasada da böyledir yani fiyatı belirleyen bir faktör yok tamamen kurumların sana vereceği fiyat tek gösterge. hal böyle iken 15 20 sene içinde fiyatlar öyle % 200 falan oynayacak bir piyasada değil mevcut koşulda enflasyondan bir kaç birim fazla kazanamadığın sürece konutta zaten sürekli zarardasındır.

benim demek istediğimi anlamıyorsunuz. neyse.

2. Halka arz bitti vb görüşüne katılmıyorum. Daha borsada halka arz edilip de 2 3 sene içinde kazandıran 1 tane şirket görmedim ama patır patır halka arz yapılıyor kimse de biz öncekinde kazanamadık yıllarca süründük sövdük demiyor yine alıyorlar.

Borsacı lafıdır, keriz ot gibidir biçtikçe yenisi biter derler. Sözüm meclisten dışarı. Ayrıca %20 - 30 bunlar zarar değil tüm şirketi batanlar var neler var. Devlet bitecek diye garanti vermiş fiyat da düşmüş topla otur bekle daha ne.

Ha... emlak komple değer kaybedecek bitik dersen o ayrı o zaman da alma işin ne...

4.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Bugun insaat sahasina gittim. Ciddi bir calisma soz konusu insaatin geldigi nokta beni oldukca sasirtti. Kap bildirisinde yuzde 10 bitti deniyor ama neredeyse kaba insaatin sonlarina gelmis adamlar.

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sizin gördüğünüz inşaat sahası park mavera 2 projesi sanırım çünkü kabası bitti projenin. park mavera 3 için hafriyatın alındığını, vinçlerin dikildiğini, 3-4 bina için temellerin atıldığını ve çalışmaların devam ettiğini söyleyebiliriz

5. Genel takas hiçbir yerde yok. Görünmüyor. Burada da bir katakulli var ama du bakalım.

Ya da olan varsa yapıştırsın. Kime satmış bu adamlar. Kurumsal toplu alıcıları var mı görelim.

Hep ky almışsa eyvah!

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Eyvallah Cefaks buradaki garibanları unutma pls.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Vakif devamlı satan kurum sanırım..habire satiyor ellerinde baya kallavi lot var diye biliyorum

Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 80/216 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •