Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 80/926 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 7407 madde; 633 - 640 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Hisse %30 değer kaybedeceğini gördüğümde burada " biz yıllardır buradayız " diyen kişilere karşı çıkan ben mi?
    Yoksa %30 değer kaybetmesine rağmen ve aylardır o rakamları bekliyen yatirimcimi haklı?
    Lafa gelince " kimseyi mağdur etmiyelim dedik " oluyor.
    Mağdur olan olmuş zaten kısa vadede!
    Boş laf yapmayin!!!

SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Adam gizlice alıp satıyor ise ama burada uzun vadeden bahsedip bir şeyler paylaşıp güya kendisini al satci değilde yatırımcı yapıyor ve üstüne kısa vadede bu hissede neler olacağını söyleyen birilerini toprağa diri diri görmüyor ve kimse görmezden geliyor ise, benim de son diyeceğim " Yukarda Allah var !!!"
     Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    O zaman senin saygı duyduğun insanlara soyleyeceğin şu olmalı!
    Bu adam ne dedi de bu kadar üzerine gittiniz?
    Altı üstü grafik paylaşıp yorum yaptı!

3. Arkadas mevzuda nereye geldi ya.

Aslinda toplasan herkes ayni seyi yaziyor.

Ozetle " Size kimse yazma demiyor.Siz yine yazin.Sadece eskidir yenidir odur budur kimseyi asagilamayin. " Diyor.

Yemin ediyorum dipsiz kuyu bitmez bu mevzu.

Hayirli geceler hayirli hafta sonralari herkese.

Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

4. umut bey ben kimseye şakşakçılık yapmadım.sizin söylediğinize göre senin yada başkasının yorumlarını beğenenler var o zaman onlarda yada sizlerde birbirlerinizin şakşakçısısınız.kaldı ki ben burdaki tüm yorumculara gerek teknik gerek haber gerekse temel analiz paylaşımı yapan herkese ALLAH razı olsun diyorum. insanların hedefleri gelir gelmez kimse kimseye zorla birşey aldırmıyor. Ayrıca topikte yeni ya da eskiden beri yazanlar diye bir düşünce bence saçma.kimseninde bu topik benim yada senin olsun, yok ben eskiden beri burdayım gibi gereksiz cümleler kurmasına gerek yok.burayı yüzlerce kişi takip ediyor isteyen yazar istemeyen yazmaz. Tekraren söylüyorum iyiniyetiyle analiz yapan kim varsa Allah razı olsun. kafkas26 ya gelince evet kendisini tanıyorum ve analizlerini çok beğendiğim biri.onun başkasının savunmasına ihtiyacı da yok.ben sadece onu tanıdığım ve bildiğim için onun hakkında bildiklerimi yazdım. ve o adama güveniyorum iyi niyetli biri.bu düşüncelerimi söylemem beni şakşakçı yapmaz.ha bence sende iyi birisin kaç yıldır seninde yorumlarını okuyorum ve diğer insanlarında. dediğim kim kim iyiniyetliyse Allah razı olsun. bide ikiniz tartıştığınızda burda seni tanıyan çoğu insan sana destek verdi.hatta analizleri doğru çıkmasına rağmen kafkas26 ya saldırdırlar. sizin bakış açınızla sizi destekleyenlerde sizin şakşakçınız oluyor.kısaca küfür hakaret olmadığı sürece herkes fikirlerini yazar burda. topik kimsenin değil eski yeni farketmez.dileyen yazar dileyen sadece okur.saygılar

Burada " biz eskiyiz diyen " herkes ve uzun vadede şunu bekliyorum diyen kim varsa al sat yapan tiplerdir!
    Ben kısa vadede neler olacak onu görüp söylerim!
    Ama bu kisilerin ekmekleri önlerinden alındığı için beni hedef yaparak bu güne kadar karaladilar!
    Kim haklı kim haksız toprak altında ve mahserde görürüz!
    Ben bir yorum yaptığımda yahut bana destek olan biri hasıl olduğunda dana altında buzağı aranmasın!
    Bu platformda bir kez birinin analizine karşı çıkıp " hadi oradan " demişimdir!
    Bu kişide sayın umut beydir!
    Ben bunu dedikten sonra da hisse %30 değer kaybetmiştir!
    Boncuklu sözlere kanmayın!
    Formu tepeden tırnağa okuyun!
    Sevgili ky dostlarım!!!

Allah senden de razı olsun.
    Kimsenin söyleyemediğini soyledin.
    Lakin hatamız olursa onuda söyle
    Buradakileri inandırmak için değil!
    Kendimi düzeltmek için!
     Alıntı Originally Posted by Acemibrscı Yazıyı Oku
    umut bey ben kimseye şakşakçılık yapmadım.sizin söylediğinize göre senin yada başkasının yorumlarını beğenenler var o zaman onlarda yada sizlerde birbirlerinizin şakşakçısısınız.kaldı ki ben burdaki tüm yorumculara gerek teknik gerek haber gerekse temel analiz paylaşımı yapan herkese ALLAH razı olsun diyorum. insanların hedefleri gelir gelmez kimse kimseye zorla birşey aldırmıyor. Ayrıca topikte yeni ya da eskiden beri yazanlar diye bir düşünce bence saçma.kimseninde bu topik benim yada senin olsun, yok ben eskiden beri burdayım gibi gereksiz cümleler kurmasına gerek yok.burayı yüzlerce kişi takip ediyor isteyen yazar istemeyen yazmaz. Tekraren söylüyorum iyiniyetiyle analiz yapan kim varsa Allah razı olsun. kafkas26 ya gelince evet kendisini tanıyorum ve analizlerini çok beğendiğim biri.onun başkasının savunmasına ihtiyacı da yok.ben sadece onu tanıdığım ve bildiğim için onun hakkında bildiklerimi yazdım. ve o adama güveniyorum iyi niyetli biri.bu düşüncelerimi söylemem beni şakşakçı yapmaz.ha bence sende iyi birisin kaç yıldır seninde yorumlarını okuyorum ve diğer insanlarında. dediğim kim kim iyiniyetliyse Allah razı olsun. bide ikiniz tartıştığınızda burda seni tanıyan çoğu insan sana destek verdi.hatta analizleri doğru çıkmasına rağmen kafkas26 ya saldırdırlar. sizin bakış açınızla sizi destekleyenlerde sizin şakşakçınız oluyor.kısaca küfür hakaret olmadığı sürece herkes fikirlerini yazar burda. topik kimsenin değil eski yeni farketmez.dileyen yazar dileyen sadece okur.saygılar

7. Bak iste.
    Yine ayni mevzu. Arkadas ben mi yanlis anliyorum?
    " Bu kisilerin ekmekleri önlerinden alindigi icin" ne demektir ya?
    Bu nasil bir usluptur. Kopek miyim ben?

Sn.Kafkas size vallahi hicbir sey demiyorum.Allah gonlunuze gore versin.

Ky nin hakkini koruyacaksiniz madem ilk benim hakkimi koruyun.

Surada sunuda gorduk ya vallahi ne desem bos.

Ytd.

Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Yorumum gayet açık!
    Bana her fırsatta " biz burada yıllardır yazıyoruz, sen daha dün geldin " diyenlere ve perde arkasında al sat yapıp yine kendisini yatırımcı beni trader gösterenlere hitaben yazılmış bir yazıdır.
    Sende ne anlamak istiyorsan onu anla!
     Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Bak iste.
    Yine ayni mevzu. Arkadas ben mi yanlis anliyorum?
    " Bu kisilerin ekmekleri önlerinden alindigi icin" ne demektir ya?
    Bu nasil bir usluptur. Kopek miyim ben?

Sn.Kafkas size vallahi hicbir sey demiyorum.Allah gonlunuze gore versin.

Ky nin hakkini koruyacaksiniz madem ilk benim hakkimi koruyun.

Surada sunuda gorduk ya vallahi ne desem bos.

Ytd.

Sayfa 80/926 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •