Sayfa 80/1002 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Powell: Fed, hedeflerine ulaşmaya güçlü şekilde bağlı

Powell: Fed'in aldığı tedbirler toparlanma tamamlanan kadar ekonomiye para politikası desteğinin sürmesini sağlayacak

Powell: Büyümenin yılın geri kalanında da güçlü bir hızla devam etmesi büyük olasılık

Powell: Bazı sektörlerde kısa vadeli arz sıkışıklıkları ekonomik aktiviteyi sınırlıyor

Powell: Eğer enflasyon beklenenden yüksek kalmaya devam eder ise Fed buna yanıt verir

Powell: Fed, varlık alımlarının uygun hızını, bunu yapmak için şartlar tatmin edici seviyeye geldiğinde tartışacak

Powell: Eğer ekonomisin rayında ilerlemeye devam ettiğini görürsek varlık alımlarında azaltım gelecek yılın ortasında tamamlanır

Powell: FOMC üyelerinin çoğu varlık alımlarında azaltım için istihdam hedefinin de yakalandığını düşünüyorlar, ancak bazıları hala gidilecek yol olduğunu düşünüyorlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Powell: Fed hedeflere ulaşılıp ulaşılmadığını test edecek ve varlık alımları konusunda bir karar verecek

Powell: Test sonuçlarına göre varlık alımlarında bir azaltım kararı gelecek ay da verilebilir

Powell: FOMC açıklamasında kullanılan dil, varlık alımlarında azaltım için çıtanın gelecek toplantıda da yakalanabileceğine işaret ediyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Powell: Varlık alımlarında azaltımın zamanlaması ve hızı konusunda komitenin geniş bir desteği var

Powell: Bazı üyeler, finansal istikrar endişeleri ile varlık alımlarının daha yakında azaltılmasını tercih ediyorlar

Powell: Varlık alımlarında azaltımının gelecek yılın ortasına kadar tamamlanması uygun olur

Powell: Varlık alımlarının hala bir kullanımı var, ancak onları azaltmanın zamanı da geldi

Powell: Varlık alımlarında azaltım başladığında faiz artırımı testinin tatmin edici olmasından hala oldukça uzakta olacağız

Powell: Faiz artırımı için hala uzun bir yol var

Powell: İşgücü piyasasında hala çok fazla atıl kapasite var

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Powell: Evergrande'nin durumunun ABD'ye çok fazla doğrudan etkisi yok, ancak güven kanallarını etkileyebileceği endişesi var

Powell: Evergrande'nin durumu Çin'e özgü görünüyor

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Powell: Evergrande'nin durumunun ABD'ye çok fazla doğrudan etkisi yok, ancak güven kanallarını etkileyebileceği endişesi var

Powell: Evergrande'nin durumu Çin'e özgü görünüyor
    Angıda bak
    Evergrande batınca
    sanki
    ABD Li gyo lar onu izlemiycek
    Sannn-kiii

Biraz yetenekleri varsa
    Önce faaliyet durdurma
    Sonra
    İflas

Yatırım tavsiyesi değil
    Bi tavsiyede zate bulunmadım

Geldi yine tipini...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Abi şöyle diyyim
    Piyasalarda çok dikkatli olujağn
    Yoksa
    Piyasa olursun farkına varmadan
    Anlamazsın dahi
    ))))
    Eyi gejeler

8. Gece, fiyatı kıpraştırmadan birşeyler denediler dolarda, ama ne?

Sayfa 80/1002 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •