Sayfa 80/1002 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Erdoğan: Viyana sözleşmesi'nin 41. maddesine bağlılıklarını ifade eden bu büyükelçilerin artık beyanlarında daha dikkatli olacaklarına inanıyoruz

Erdoğan : Ülkemizin bağımsızlığına saygı duymayan hiç kimsenin bu ülkede barinamayacagini ifade etmek istiyorum .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Gezi olaylarında neredeyse 1 ay boyunca ülkemizden yapılan oyunları hatırlayın , ülkemizin yakın tarihlerindeki en büyük ihaneti olan 17-25 Aralık ile ilgili yapılan fırtınaları hatırlayın , deas ve PKK’nın gerçekleştirdikleri kanlı eylemini ve 15 Temmuz darbe girişimini hatırlayın , bu olayların hangisinde ülkemize demokrasi dersi vermeye çalışanların adaletten , meşrutiyetten , insanlıktan yana olduklarını gördünüz?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : 2023 hedeflerimize ulaşma azmimizden zerre kadar geri atmayacağız .

Erdoğan : Ekonomimize yapılan saldırıları engelledik engellemeye devam ediyoruz

Erdoğan : Avrupa’nın ve dünyanın en kıdemli lideri olarak tüm bu tecrübeler ışığında ve kurduğumuz güçlü alt yapı üzerinde başlattığınız demokrasi ve kalkınma hamlesini sonuçlandırarak büyük ve güçlü Türkiye’yi inşaat etmeye çalışıyoruz . Milletimiz rahat olsun bu hedeflere çok yaklaştık .

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü : Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşu sayesinde Viyana Sözleşmesi’nin 41. maddesinin ilgili büyükelçilikler tarafından teyit ve temin edilmiş olması memnuniyet vericidir.

Hiç kimse Türkiye’nin bağımsızlığına ve egemenliğine gölge düşüremez.

Diplomasi, bir milletin hakkını, hukukunu ve onurunu korumak için yapılır.

Türkiye herkesle iyi ilişkiler geliştirme çabasındadır. Kimseyle kriz arayışında değildir.

Karşılıklı çıkar ve saygı esasına binaen her alanda büyük ve güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

Erdoğan : CHP’li aşı yok eve götürecek ekmek yok diyor , ya şu anda her evde araba var , kapıcısında araba bar , su anda ikinci el araba yetişmiyor , bunları nasıl görmemezlikten geliyorsunuz

Erdoğan : Bu sözlerinizle vatandaşı kandirabilirsiniz ama bizler kandiramazsiniz

Erdoğan : Nice krizleri ve saldıraları geride bırakan ülkemizin bu küresel türbülansı atlatacağını biliyoruz . Üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz .

Sayfa 80/1002 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •