Sayfa 80/993 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yoksa G. Amet abiye oltaydı da, ben mi sazan gibim atladım?
    G.Amed bey ağzıyla cevapladım sadece.
    Emekli maaşım hiç erken yatmadı diyince, buna da böyle cevap verir diye düşündüm.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Komar/orman gülü
    bol bol zehirlenme vakası oluyor
    dünya lideriyiz bu alanda da..
    bizdeki taflan ile sizin söylediğiniz orman gülü aynımıdır acaba bilginiz var mı?
    Bizim orada kestane balı vardır genelde.oda yağmur yağdığında arı kendi balını yediği için az bulunur.

y.t.d

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Şimdi haberler;

-Meral Ablayı köpek ısırmış,
    -Salman Rüşdi yi New York ta 'pıçaklamışlar',
    -Gülşen Abla çok fena karın kası yapmış,
    -Başka bi abla daha da kritik bi göreve terfi etmiş,
    -Jandarma'da ilk kadın Generalimiz olmuş,
    -Suriye de bayrağa saldıranlar ÖSO değilmiş PDY miş...yersen..
    -Sağlık Bakanı Koca, Performansa dayalı şeyi kaldırmış Ödül ve Teşvik şeyini getirdik demiş, fişi çekmiş işi bitirmiş(?) heç bi şey anlamadım,
    -Fazıl Say İmamoğlu muhabbeti devamke, Nagehan' a çakmış..
    -MATIC diye yeni kripto şeysi çıkmış, tokatlanmaya doymadı arkadaşlar...
    -Şamil Tayyar tayyarelik yapmış, bakamadım, geride kaldı herhal herkes ileri çıkınca, atağa kalkması lazım (?)
    -Bi tane yavru ayı, deli gibi deli bal yemiş, tribe girmiş, tedavi edip salmışlar, adını Balkız koymuşlar...

Haberleri dinlediniz, şimdi türkülerle Anadolu;

Bir gün gazel döker ömrüm bağları,
    Eser Sam yelleri, dal yarelenir...
    Matic kripto şeysi ile bizdeki deterjan topları vurgununun bağlantısı araştırılmalı.
    Tek merkezden yönetiliyor olabilir.
    Balkız 3 kilo deli bal gömmüş diye haberlerde seyretmiştim.
    3 kiloyu nereden buldunuz acaba ayı yemeden mi tarttınız.
    Meral abla, bir köpeği ısırsaydı haber olurdu.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Delibal bizde kumar çiçeği denen bi bitkinin çiçeğinden alınam polenden kaynaklanır. Dozu kaçırdın mı o ayıya benzemesende sendelersin 2 duble rakı içmiş gibi olursun. Abartırsan 35 lik içmiş gibi olursun
    üstadım sanırım bizim bal sizin balın yanında bira etkisi yapar yapsa yapsa...
    peki rakı ile aynı etkiyi yapıyor ise fiyatına mı bakmalıyız? madem amaç kafa bulmak ne diye fazla ödeyelim değil mi?

ayı deyip geçiyoruz ama o bile bu pahalılıkda yolunu bulmuş çözmüş işi.

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Matic kripto şeysi ile bizdeki deterjan topları vurgununun bağlantısı araştırılmalı.
    Tek merkezden yönetiliyor olabilir.
    Meral abla, bir köpeği ısırsaydı haber olurdu.

burası iyi güldürdü.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    üstadım sanırım bizim bal sizin balın yanında bira etkisi yapar yapsa yapsa...
    peki rakı ile aynı etkiyi yapıyor ise fiyatına mı bakmalıyız? madem amaç kafa bulmak ne diye fazla ödeyelim değil mi?

ayı deyip geçiyoruz ama o bile bu pahalılıkda yolunu bulmuş çözmüş işi.

y.t.d.
    Bu sene 600 tl ila 700 tl arası
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    bizdeki taflan ile sizin söylediğiniz orman gülü aynımıdır acaba bilginiz var mı?
    Bizim orada kestane balı vardır genelde.oda yağmur yağdığında arı kendi balını yediği için az bulunur.

y.t.d
    değil..
    orman gülü'belirli türleri' olan bölgede yapılan, zehirli olan bal.. acı bal.. deli bal
    arının içine ne kadar bu gülden topladığını bilemeyeceğin için..
    seyreltikse çarpar yoğunsa götürür..
    'çiğ acı badem' gibi
    satışı yasak...

DELİ BAL ZEHİRLENMESİ
    https://file.atuder.org.tr/_atuder.o...t6VbhqDizM.pdf
    Memento mori

8. Arkadaşımın Türkcell Şengüller den 6 yıl önce aldığı telefona gelen bu mesajla şaşkına döndü . Her yere müracaat etti ( tabii ilk aldığı mağaza , BTK , Türkcell baş bayii v.s.) hiç kimse sorumluluk almadı . Hiç bir şekilde Türkiye’de 6 senedir kullandığı telefonun kayıtlı olduğunu ispatlayıp bu durumu çözemedi . Hani yurt dışından getirdiğimiz telefonları 2700 TL ücretlerle kayıt yaptırıyor yada Türkiye’den cihaz alıyoruz ,; aman güvenmeyin . Telefonunuz kolonlandı mı o da geçersiz . Herkesin başına gelebilir diye geçiştiriyor bütün kurumlar Türkiye de ����! İ

----------------------------
    Peki bunu onlemek icin ne yapmak gerekiyor? Yani ileride bizimde basimiza gelmesin. Benim anladigim klonlama Iphone lara yapilamiyor. Hatta her Android ede yapilamiyor. Demekki arkadasinizin telefonunun IMEI ni yurtdisindan kacak gelen bir telefona kopyalamislarki 2700 TL odememek icin. Benim anlamadigim TR den alinmis telefon faturasi fisi var orjinal telefon nasil telefon sahibi kanitlayamamis. Orasini anlayamadim
    --------------------------------
    kanıtlıyor da ne satıcı ne de Bkt sorumluluk almıyor ki Avrupa da satan firma sigortasından öder bu tür mağduriyetleri . Arkadaşın faturası var elinde

Sayfa 80/993 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •