Matic kripto şeysi ile bizdeki deterjan topları vurgununun bağlantısı araştırılmalı.
Tek merkezden yönetiliyor olabilir.
Balkız 3 kilo deli bal gömmüş diye haberlerde seyretmiştim.
3 kiloyu nereden buldunuz acaba ayı yemeden mi tarttınız.
Meral abla, bir köpeği ısırsaydı haber olurdu.
üstadım sanırım bizim bal sizin balın yanında bira etkisi yapar yapsa yapsa...
peki rakı ile aynı etkiyi yapıyor ise fiyatına mı bakmalıyız? madem amaç kafa bulmak ne diye fazla ödeyelim değil mi?
ayı deyip geçiyoruz ama o bile bu pahalılıkda yolunu bulmuş çözmüş işi.
y.t.d.
değil..
orman gülü'belirli türleri' olan bölgede yapılan, zehirli olan bal.. acı bal.. deli bal
arının içine ne kadar bu gülden topladığını bilemeyeceğin için..
seyreltikse çarpar yoğunsa götürür..
'çiğ acı badem' gibi
satışı yasak...
DELİ BAL ZEHİRLENMESİ
https://file.atuder.org.tr/_atuder.o...t6VbhqDizM.pdf
Memento mori
Arkadaşımın Türkcell Şengüller den 6 yıl önce aldığı telefona gelen bu mesajla şaşkına döndü . Her yere müracaat etti ( tabii ilk aldığı mağaza , BTK , Türkcell baş bayii v.s.) hiç kimse sorumluluk almadı . Hiç bir şekilde Türkiye’de 6 senedir kullandığı telefonun kayıtlı olduğunu ispatlayıp bu durumu çözemedi . Hani yurt dışından getirdiğimiz telefonları 2700 TL ücretlerle kayıt yaptırıyor yada Türkiye’den cihaz alıyoruz ,; aman güvenmeyin . Telefonunuz kolonlandı mı o da geçersiz . Herkesin başına gelebilir diye geçiştiriyor bütün kurumlar Türkiye de ! İ
----------------------------
Peki bunu onlemek icin ne yapmak gerekiyor? Yani ileride bizimde basimiza gelmesin. Benim anladigim klonlama Iphone lara yapilamiyor. Hatta her Android ede yapilamiyor. Demekki arkadasinizin telefonunun IMEI ni yurtdisindan kacak gelen bir telefona kopyalamislarki 2700 TL odememek icin. Benim anlamadigim TR den alinmis telefon faturasi fisi var orjinal telefon nasil telefon sahibi kanitlayamamis. Orasini anlayamadim
--------------------------------
kanıtlıyor da ne satıcı ne de Bkt sorumluluk almıyor ki Avrupa da satan firma sigortasından öder bu tür mağduriyetleri . Arkadaşın faturası var elinde
Yer İmleri