Sayfa 80/419 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 3352 madde; 633 - 640 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --haber neden seans bittikten sonra göndermiyorlar ki?...üzerinde düşünecek bir zaman gerekmez mi?...
    Sayın ft-2 şüpheci kişi kimliğinizle, bu soruyu sormaya hakkınız var, ama herkesin gün boyunca (eşleşmeye kadar tavan kaldığı için) düşünmeye vakti oldu. Yani seans içi sert aşağı yukarı hareketler olmadı.

Doğrusu böyle çok önemli bir haberi seans öncesi veya sonrası yayınlamaları.

Bu arada şüpheci kişiliğiniz ile bu forumda olmanızda forum için de bir kazanç. Umarım hep burada olursunuz.

2.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    18,13 tavan yaptıran ve 18,31 de karanlık odada malı çakan kişi borsada çok meşhur bir oyuncu. Amacını sebebini kestirmek zor.

Ama o da bu tahtaya kolay kolay bırakmaz, ilk fırsatta gelir. Fakat hareketleri sert oluyor.

O yüzden bu hareketlere pek bakmamak lazım. Benim tercihim her zaman doldura doldura gitmesidir. Yani onlar yolcu, biz hancıyız.

Tahtayı sahipsiz görünce yapmış yapacağını demek ki, haberden de haberi yoktu herhalde.
    Hatırlıyorum da geçmişte bu tahtada iş çevirenlere, tahtayı bozanlara büyük cezalar veriliyordu, tabi ki şirket talep ederse, üst üstte tavan ve taban normal bir hareket olarak değerlendirilemez.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    18,13 tavan yaptıran ve 18,31 de karanlık odada malı çakan kişi borsada çok meşhur bir oyuncu. Amacını sebebini kestirmek zor.

Ama o da bu tahtaya kolay kolay bırakmaz, ilk fırsatta gelir. Fakat hareketleri sert oluyor.

O yüzden bu hareketlere pek bakmamak lazım. Benim tercihim her zaman doldura doldura gitmesidir. Yani onlar yolcu, biz hancıyız.
    Dediğiniz gibi Sayın 4N1K1H, bizim için önemli olan sağlıklı bir şekilde kademeleri doldura doldura gitmesi, tabiki spekler olmazsa borsa olmaz, onlara da ihtiyaç var ama kareldekinin hareketleri çok çevik, bu kadar sert hareketler yapmadan güzel bir trende soksa hisseyi öyle gitsek güzel olur, hissede değer yatırımcılarının pozisyonu fazla bence bu nedenle arz kısıldığı için spek dökebilmek amacıyla hareketleri sert yapıyor diye yorumluyorum.

4. Devasa Tcell sözleşmesinin imzalanması öyle kötü bir zamana denk getirdiler ki hisseye zerre kadar bir fayda sağlayamadı, endeksten ayrışması lazımdı ama olmadı.
    Piyasa normalleşirse ivmelenir diye düşünüyorum, 6 milyarlık iş etkilemiyorsa ne etkileyecek.

5. Bu işte bir iş var ama anlamadım…hayır olur İnşallah..

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Devasa Tcell sözleşmesinin imzalanması öyle kötü bir zamana denk getirdiler ki hisseye zerre kadar bir fayda sağlayamadı, endeksten ayrışması lazımdı ama olmadı.
    Piyasa normalleşirse ivmelenir diye düşünüyorum, 6 milyarlık iş etkilemiyorsa ne etkileyecek.
    vade artık çok uzun oldu karelde paranın pul olduğu yerde tekrar 20 görür yatırımcıda güven sıfır karele artık net bir şekilde belli oluyor kolay kolayda güven tesis edemez artık

7. Sanırım tavandan sattıkları malı yerine koyamadı tahtacı, basmaya devam etmesi bundan olabilir, endeks de zaten ona çalışıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    vade artık çok uzun oldu karelde paranın pul olduğu yerde tekrar 20 görür yatırımcıda güven sıfır karele artık net bir şekilde belli oluyor kolay kolayda güven tesis edemez artık
    Zaten bu rezilliğe katlanan 3-5 sağlam yatırımcı var, bağışıklıkları sağlamdır, onun için derin Karelciler diyorum ama yeni girenlerin ömrü çok kısa oluyor, katlanamazlar bu rezil hareketlere.

Sayfa 80/419 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •