3.4 mil. borsacı vatandaş var...aileleriyle 10 mil. eder...bunların 1 milyonunu bile küstürmek oy kaybettirir ve önemli kayıptır...zaten 2018 seçimleri 2 puanla kazanıldı.
Karakemalin dediği gibi her şey bilime matematiğe uygun olarak tasarlandı.![]()
3.4 mil. borsacı vatandaş var...aileleriyle 10 mil. eder...bunların 1 milyonunu bile küstürmek oy kaybettirir ve önemli kayıptır...zaten 2018 seçimleri 2 puanla kazanıldı.
Karakemalin dediği gibi her şey bilime matematiğe uygun olarak tasarlandı.![]()
Yönün netleşmesine az kaldı, bu hafta sonuna kadar netleşir diye söylüyor algolarım.
Düzeltmenin devam etmesini bekliyorum ama algo ne derse onu uyguluyorum.
Yani, algo al derse alıyor, sat derse satıyor robot.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
toplam yatırımcı sayısı üstünden yorum yapmak imkansız.
Son dönemde bazı yıldızlı kaatlarımız efsane performans gösterdi.
Yeni gelen yurttaşlarımızın çoğu onlara öbeklenmiş olabilü.
endekis dediğimiz olay düşmezken bunlar düşebilir. tam tersi de olabilir.
Bademler in borsadaki gücünün azalmasını bekliyorum. Seçim yaklaşıyor, parayı seçime yönlendirmelerini bekliyorum. Kömür, makarna ve çay dağıtacaklar, para lazım. Yine seçim için para yardımı yapabileceklerdir.
Yatırım fonları, bist te 10 kat yükselen hisseleri satıp ABD borsalarına geçecektir diye düşünüyorum. Bu fırsatı kaçırmak için deli olmak lazım :-)
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yalnız bist100 Günlük sat vermiş, düzeltmeye girmiş, ama düşmüyor/düşürmüyorlar, Muhtemel gelecek bir haber sert düzeltme getirir. Düzeltmenin ay başında gelmesi de çok manidar.
Tüm düzeltmeler seans başı, gün başı, hafta başı, ay başı başlıyor.
Yer İmleri