Sayfa 80/247 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 1971 madde; 633 - 640 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. Şunu söyleyeyim hisse gün içinde sürekli inip çıkıyor böyle durumlarda trade etmekte lazım ama tamamıyla değil belli bir kısmıyla bazen trade etmek iyidirde çünkü hissenin maliyet ortalaması yükseliyor bu da geri çekilmelerde aşırı düşmesini önler ama tamamıyla yapmak risktir her an yükselip gidebilir de bir daha o fiyatları görmeyebilirde o sebeple belli bir kısmıyla trade iyidir
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Borsaya yeni gelen çok yatırımcı var eskiler zaten bilir bu yazdıklarımı ama yeni yatırımcılar hep tüm parayla işlem yapıyor birde durmak bilmiyorlar hep kazanacaz hep yükselecek şeklinde kendilerini motive ediyorlar borsada kazanmak için bu dediklerimi yapmazsanız belki 1 lirayı 10 lira yapabilirsiniz ama o masada profösyöneller var illaki çarparlar Bi yerde belki başka başka hisselerede o 10 lirayı alıverirler elinizden bu sürekli elindeki paranın tamamıyla yazı tura atmak gibi bişey eğer siz paranın tamamıyla yazı tura atarsanız ve kazandığınıda bir sonraki sefere yine yazı tura atarsanız her kazandığında para geometrik artar ama ilk kaybettiğinizde herşeyi sıfırlamış olursunuz o sebeple dikkatli ve ölçülü olmakta fayda var
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. 206 milyon hisse halka açık ve sadece Cuma günü ortalaması 36.40 kapanış fiyatinda ve halka açık miktarının yarısı olan 106 milyon adet işlem görmüş. Yani yeni maliyetlenme var

4. 2022 halka karının 1.500.000.000 ila 1.650.000.000 civarı geleceği düşüncesindeyim. Ve halka arz geliri finansman maliyetini düşürecek, şarj istasyonu ile Ges projelerine yeni kaynak söz konusu olacak karlılığı artacak gibi. Üstelik Gesanda Smartg de böyle karlılık yok ama 30 milyar değerlerine yakın. Kaldı ki sadece elektrik şirketlerine değil endustri sabayi şirketlerinie satış ve ihracat daha iyi yerlere gelebilir. inşaallah gelir de ve inşaallah bu fiyata yansır. Sasa da safi kar yok yatirim kaynakli ertelenmiş yatırım teşvik geliri vergisi ile uçuyor. Bunda safi kar var.

5. Yeni maliyeti kimin yaptığı önemli.

Şuan bana göre KY değil balinalar maliyet yapıyor buralardan.

O yüzden buralardan mal satmam bende almaya devam ederim.

Kiişisel görüşümdür, herkese bol kazançlar...

Alıntı Originally Posted by iletisim Yazıyı Oku
    Astor'un halka arz geliri ile nakit akışı gerekse güneş enerjisi ve şarj istasyonu projesi ile gerekse de üretim ve satışlardaki karlılığı ile hem üretim hemde anahtarlama teslim yapması 29-30'larda yeni maliyetler oluşması nedeniyle 40 ila 50 seviyeler arasında yeni fiyatlardan işlem olabilir mi sizce ???
    Sayın Balina, Andrei ne diyorsunuz??

6. Bence büyük yatırımcı maliyetendi zira bu kadar işlem hacmi ile satışa dayanamazdı küçük yatırımcı.

7. 36.40 ortalama ile 106 milyon lot halka arz miktarının yarısından az fazla bir önceki gün Perşembe de 65 milyon lotda 33 lerden maliyetlendi.

8. Pazartesi endeksin durumune göre de yönü etkili olur ancak sanki ki şahsi fikrim sanki 40 ila 42 de savaş olacak gibi. Bi tarafım seans içi düzeltme yaparak önce 40 ve 42, 44 sonra 48 kere götürecekler ve oradan baya bir satış ile sağlam düzeltme yiyecek diyor Bi tarafım ise Pazartesi önce bi yukarı yapıp sonra silkeleme amaçlı sağlam verecekler sali savaş çarşamba perşembe yukarı cuma öğlene kadar yukari Cuma öğleden sonra tam gömecekler, diyor.
    Ama bilmiyorum ne olacak. !!!

Sayfa 80/247 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •