Sayfa 80/342 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 633 - 640 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Bu oyakc lonklanırmı salı günü büyük oyuncular böyle bişey girerler mi acaba
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Bence patron salı günü ceza kesecek sabırla bekliyor şimdilik

3.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bu oyakc lonklanırmı salı günü büyük oyuncular böyle bişey girerler mi acaba
    bu cümleni açar mısın dostum ...benim elimde de oyakc var da ... sen onda ne ön görüyorsun...gerçi teknik olarak bakıldığında düşeni kırdığı görülebiliyor..ayrıca deprem nedeniyle ve suriyedeki potansiyel inşaat sektörü nedeniyle önümüzdeki çeyreklerde güzel bilançoların gelme olasılığı yüksek...tabi zamanında ben yine de yenilenebilir enerji sektöründe pozisyon almak isterdim..bazen istemeden de olsa kendinizi bambaşka hisselerde bulabiliyorsunuz..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Ben haziran sonu oyakc yi gördüğü zirveyi test edeceğini düşünüyorum hazirandan sonrada bilançoyu fiyatlamaya başlar o sebeple bundan sonra yukarı hareket kaçınılmaz gibi bişey zaten yaz sezonu kar iyi gelecek zaten 1.ç çok iyi geldi daha 1.ç fiyatlamadı çok güzel olacak diye bekliyorum balinalar haziranda el yükselirler diye Bi düşünce var bende

5.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bu günde dünkü kapanış ın altında küçük Bi düşüşle doji bekliyorum
    143 30 kapanış ile çekiç bekliyorum bugün yabancı en fazla bim satmış satmasa endeks biraz daha yukarı giderdi aktif alıi 3 milyar 300 milyon tl . y t d

6. Zirveyi test etmesi haziran sonuna bile kalmaz

7. Neyse cwene ze bakalım biz bebişim

8.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    143 30 kapanış ile çekiç bekliyorum bugün yabancı en fazla bim satmış satmasa endeks biraz daha yukarı giderdi aktif alıi 3 milyar 300 milyon tl . y t d
    Olursa çok güzel olur kabulum

Sayfa 80/342 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •