akşam akşam 10094....şort girdik bakalım......pala efendi şerefine.......
Ekonomist Dergisi
@EkonomistDergi
·
33d
Şişecam 3 ülkedeki 114 milyon dolarlık yatırımını duyurdu
https://ekonomist.com.tr/sirketler/s...-duyurdu-48203
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Sektör çok önemli..Beyaz eşya-otomotiv-İnşaat ve yan sektörler....1 NİSAN FIRTINASINDAN EN ÇOK etkilenecek olanlar.
Hatırlatma-Update
Değişen bir şey yok aslında, son anda Flat B nin double zigzag olduğunu ilan etti Pala, SASA Hektaş gibi kağıtlarla, oysa ki baba hisseler 9200 zirvesinin üstünü onaylamadı, korole olmadı yani. Görüntü, bu bir koşan flat, sert bir C dalgası gelecek düşüş yönünde, olası hedefler 8075 ve 7701
Lakin, dolar bazlı şablonla bu şekilde hızlı düşüş, yani A=B+C olacak şekilde zamansallık örtüşmüyor.
Yani sanırım, zamanca genişleyecek, ya A=C veya B=C olacak şekilde yayılacak biraz düşüş.
Hedefler değişmiyor, ama doları seçimden sonra kısmen salacakları varsayımı ile, bu hedeflerin dolar karşılığı değişiyor, hem de oldukça..
Ben yine de bu şekilde gösterdim, alternatifi C dalgasını sağa doğru zamanca genişletme üzerine...
Bi ihtimal, double three olabilir yapı. Düşüş zigzag, çıkış zigzag, o halde flat gerekir. Bana göre bu koşan flat yapı bariz olduğundan, Pala bir cinlik yapabilir....ya da fazla şüpheci olmuşuzdur. Şayet ABD borsalarında beklenen sert düzeltme gelirse, direk flat C ile korole olur gibi bir yandan da...
Neyse...Vaziyeti Umumiye...YTD
![]()
Forumda gerginlik seviyesi artmışsa çakış zamanı gelmiştir
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri