Sayfa 80/1004 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Sarı gacı dikti bayrağı…kır artık zirveyi kalıcı olarak…
    nazar değdirme direnç geçilip 2 gün kapanış yapsın sonra yaz sonra nazar değdirip direği aşağı kırdırıyorsun
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

akşam akşam 10094....şort girdik bakalım......pala efendi şerefine.......

3. Ekonomist Dergisi
    @EkonomistDergi
    ·
    33d
    Şişecam 3 ülkedeki 114 milyon dolarlık yatırımını duyurdu

https://ekonomist.com.tr/sirketler/s...-duyurdu-48203
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sektör çok önemli..Beyaz eşya-otomotiv-İnşaat ve yan sektörler....1 NİSAN FIRTINASINDAN EN ÇOK etkilenecek olanlar.

5. PMI verileri ile XAUUSD yükselmiş.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Hatırlatma-Update

Değişen bir şey yok aslında, son anda Flat B nin double zigzag olduğunu ilan etti Pala, SASA Hektaş gibi kağıtlarla, oysa ki baba hisseler 9200 zirvesinin üstünü onaylamadı, korole olmadı yani. Görüntü, bu bir koşan flat, sert bir C dalgası gelecek düşüş yönünde, olası hedefler 8075 ve 7701

Lakin, dolar bazlı şablonla bu şekilde hızlı düşüş, yani A=B+C olacak şekilde zamansallık örtüşmüyor.

Yani sanırım, zamanca genişleyecek, ya A=C veya B=C olacak şekilde yayılacak biraz düşüş.

Hedefler değişmiyor, ama doları seçimden sonra kısmen salacakları varsayımı ile, bu hedeflerin dolar karşılığı değişiyor, hem de oldukça..

Ben yine de bu şekilde gösterdim, alternatifi C dalgasını sağa doğru zamanca genişletme üzerine...

Bi ihtimal, double three olabilir yapı. Düşüş zigzag, çıkış zigzag, o halde flat gerekir. Bana göre bu koşan flat yapı bariz olduğundan, Pala bir cinlik yapabilir....ya da fazla şüpheci olmuşuzdur. Şayet ABD borsalarında beklenen sert düzeltme gelirse, direk flat C ile korole olur gibi bir yandan da...

Neyse...Vaziyeti Umumiye...YTD

Forumda gerginlik seviyesi artmışsa çakış zamanı gelmiştir
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    nazar değdirme direnç geçilip 2 gün kapanış yapsın sonra yaz sonra nazar değdirip direği aşağı kırdırıyorsun
    Bitcoin bile olmuş 60.000 dolar bu hala sürünüyor 2000 seviyesinde herşey üçe beşe katladı…

Sayfa 80/1004 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •