Lütfen sükûnet.
Özelden yazarak çözebileceğimiz ihtilafları sayfada yazarak çözemeyiz.
Borsacı bilgiye susamış insandır.
Kendi adıma hepinizden istifade etmekteyim.
Hocam. Konu nasıl böyle evrildi bilemiyorum ama buradaki yazım dili oldukça zor anlaşılıyor. Ki bugün ben bazı konulara ve kişilere isim yazarakta olsa atıfta bulundum, sanki seninle kavga ediyormuşuz gibi dönüştü.
Halbuki hiçte alakasi yoktu seninle, benim yazılarımın.
senin gibi bilgi küpünün ve dolu bir insanla atismam bile bu forumlar için bir kayıp olarak görürüm, geçmişten bildiğim üzere..
Yazının başında da dediğim gibi yazım dili çok yere çekilebilir. Normal yaşantıda karşılıklı konuşmak bile zor iken, burada yazmak daha da zor. Ayrıca ne yazar veya ne anlatırsan anlat karşındakinin anlayacağı kadardır aktarilan.
Açık yasak olduğunda bile açık yaptım deniliyordu buralarda, neden denir neden insan buradan aldım buradan sattım der onuda anlamam. Ha diyemez mı, diyebilir egosal mevzulardir der geçerim.
Yıllar öncesinden bilirsin beni ne egolu insanlar tanıdık topiginde ama ithamlar veya küfürler olmadan, belki çok büyük egolarin tartışmalarını gördüm gecirdim ..
Belki bu zaman dilimi ile o zamanki süreçler arasındaki fark tahammül derecesi değişikliğidir. ortam, yaşam farklılığındanda kaynaklı olabilir. Ytd
Yer İmleri