Sayfa 80/194 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 1546 madde; 633 - 640 arası.

Konu: DOBUR - Doğan Burda Dergi

1. Dergi satıldı mi satılmadı mi net bilgisi olan var mi

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Kenan06. Yazıyı Oku
    Dergi satıldı mi satılmadı mi net bilgisi olan var mi

Satilmiyorsa yabancı ortak neden satıyor. Deutsche bugün satışların tamamını tek başına yapmış nerdeyse.

3.  Alıntı Originally Posted by Kenan06. Yazıyı Oku
    Satilmiyorsa yabancı ortak neden satıyor. Deutsche bugün satışların tamamını tek başına yapmış nerdeyse.

Doğan Holding'in medya varlıklarının Demirören Grubu'na satılması haberinin ardından ortak satışları devam ediyor.

Doğan Holding'in dergi şirketi Doğan Burda Dergi Yayıncılık'ın Alman ortağı Burda Limited hisse sattı.

Burda Limited, 4,68 liradan 325 bin 506 adet hisse sattı ve Burda'nın şirket sermayesindeki payı yüzde 48,43'ten yüzde 46,76'ya geriledi.

4. Bende anlamadım 5 e kadar ayılmadılar da sonra mı aklı başına geldi 4.91 den alış yazdım çok zararla aşağılardan sattım son 200 lotu da 4.40 karanlık odadan sattım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Faralyalı: (Doğan Holding) Dünyada medya sektörü çok büyük değişimlerden geçiyor, biz de uygun zaman diye düşündük-Dünya

23.03.2018, 15:10:04

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faralyalı, medya grubunun 'ucuz satıldığı' söylemlerini "Aydın Doğan iyi bir tüccardır" diyerek yanıtladı.

Dünya Gazetesi'nden Jülide Yiğüttürk Gürdamar'ın haberine göre, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, aralarında medyanın amiral gemisi olan Hürriyet'in de yer aldığı medya organlarının Demirören Grubuna satışına ilişkin soruları yanıtlayarak, 40 yıllık güzel bir yolculuk yaptıklarını ve uygun zamanda teklifi değerlendirerek satış kararı aldıklarını kaydetti. Piyasa değerinin altında bir fiyata satıldığına yönelik bir soru üzerine, "Aydın Bey çok iyi tüccardır malının değerini her zaman korumuştur. Dolayısıyla bunu öyle düşünmüyorum" yanıtını veren Doğan Faralyalı, şöyle devam etti:

"Doğan Grubu'nda Hürriyet Gazetesi 60 yıllı oldu. Birçok sektöre girdi çıktı bu da 40 yıllık güzel bir yolculuktu. Dünyada da medya sektörü çok büyük değişimlerden geçiyor. Dolayısıyla bunu da biz uygun zamanı diye düşündük. Gelen teklifi değerlendirdik."

Dergi grubu şimdilik kalacak

Satışa konu olmayan dergi grubu ile ilgili olarak Faralyalı, şu anda bir satış düşünmediklerini kaydederek, şu açıklamayı yaptı:

"Dergi grubunda şu anda bir satış yok. Blue TV'de grupta kalacak. Daha çok geleneksel medyanın dışında şeyler yapacağız. Daha çok yeni.... Oturucağız, stratejik bir plan yapacağız. Mevcut olduğumuz sektörler var enerji perakende sanayi buralarda varız. Bizim hikayemizde her zaman doğru dönemde doğru sayın alımlar yapıyoruz. Türkiyeye çok güveniyoruz inanıyoruz. Bu nedenle iyi fırsatlar çıkacaktır biz Türkiyeyiz sonuçta. ". Şrfsz spek 3,10 geçe haber gelmiş 5 e kadar işim vardı 5 e kadar beni mi bekledin

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Böyle bi ********lik olur mu

7.  Alıntı Originally Posted by Kenan06. Yazıyı Oku
    Böyle bi ********lik olur mu

Ahlaksız bunlar üstadım. Y.t.d

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by yücel akgün Yazıyı Oku
    Ahlaksız bunlar üstadım. Y.t.d

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Haberi geç duyan benim gibi ky ler pazartesi satar kağıt taban olur. Deutsche de 5 tl den sattığı 1 m. Lotu 3 kusurlerden yerine koyar

Sayfa 80/194 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •