Sayfa 800/1000 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    dolar shortlar duruyor ve bugun bir 10 kontrat daha artirdik !! yarin bir 10 ve sonraki gun bir 10 kontrat daha

bakalim sonumuz ne olacak [emoji846]
    10 diyince otomatik necmettin batırel geliyor akla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    10 diyince otomatik necmettin batırel geliyor akla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    iste o sebeple şak bir 10 bir 10 daha deniyoruz

olacak mi bakalim

batirel teoremi [emoji846]

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    dolar shortlar duruyor ve bugun bir 10 kontrat daha artirdik !! yarin bir 10 ve sonraki gun bir 10 kontrat daha

Aman kilicdar reis dolar short cok yanlis yapmissin hele ek yapmak cok tehlikeli gerci bende shortlamamak icin zor tutuyorum ama 10 tane degil tabi

4.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    bu zat bende engelli olduğu için mesajı görememiştim ama alıntı yaptığınız için düştü... Parti yapılmasın argümanını anladım da, kostümlere niye takılmış yine? Kedi, papaz, hemşire elbisesi giymek niye batmış? Napacak adam, imam kılığına mı girsin? Sonra baş örtüsü dediler mi deliriyosunuz ama kendiniz basit bir kostüm üstünden eleştiri yapmayı kendinizde hak görüyorsunuz...

Olay deprem oldu kutlanmasın değil çünkü... Size göre amerikan adetlerinin bu toplumda yaşatılmaya başlanmış olması ve bu rahat yaşam tarzı size batıyor. Muhafazakar yaşam tarzını force etmek doğru ama aksi kesinlikle kabul edilemez değil mi? Bu sene özelinde söylemiyorum ama seneye bir felaket olmaz ise kutlasınlar cadılar bayramını... seksi hemşire elbiseleri ile, kedi kostümleriyle kutlasınlar. Bir hayatınız var, yaşayın gitsin...
    Bana hiç batmıyor isteyen istediğini yapsın yaşasın. Bizim de bi chivas bi EFES qeyfimiz yok değil var üstadım.

Nick çok iyi bu arada okumuştum o kitapları bi 20 sene önce

Seks meks neyse de, gelir adaletsizliği, bunlara 930 değil 9300 hatta 93000 ceza getirilmesi gerekliliği fikirlerim olduğu doğrudur, seksini giysin napıyorsa yapsın parayı da versin.

Ha, zengine yüksek ceza verince gelir adaletsizliği düzelir mi, düzelmez, baştan bu kadar insanlar arasında fark olmuyor olması lazımdı ama ona yapacak bir şey olmadığını değerlendiriyorum bu saatten sonra...

5. Bugün borsalar seçimin sorunsuz gececegini kutladı bence sene sonu rallisi baslamis olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Bugün borsalar seçimin sorunsuz gececegini kutladı bence sene sonu rallisi baslamis olabilir
    o zaman bir taraf bariz üstünlük sağladı sizin yoruma göre.

7. Dolar, altın, petrol, kahve vb... bilmiyorum bilmediğim hiç bir enstrümana girmiyorum ustad bol kazançlar dilerim.

Dolar şöyle önemli kar zarar hesabımı dolar bazlı yapıyorum yani sonuçta nispeten değer göstergesi anlamında en geçerli arac kendisi diyebiliriz sanırım.
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. bizim bu leş garanti bankalara ne zaman sıra gelecek hayret hep sanayi kagıtları yükselişte heralde bankalarada aralık sonumu gelir yoksa halk bankasının dava sonucunumu bekliyorlar diye sesli düşüncem ytd

Sayfa 800/1000 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •