Sayfa 800/1003 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Kime baktınız neye baktınız hangi vadede baktınız. Laf olsun diye mi fal mi baktınız.

Yatırım sermayesi mi kaldı ? Ne yapsın millet toprağa mi gömsün. Bigtech bilançoları da öyle balonu çağrıştıracak bilançolar getirmedi. Temele gerek yok ama temelsiz de denilemez.
    hocam bunu dünya üzerinde tek söyleyen sizsiniz. keza herkes benimle aynı fikirde. piyasalar balon olmuş.

2.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    hocam bunu dünya üzerinde tek söyleyen sizsiniz. keza herkes benimle aynı fikirde. piyasalar balon olmuş.
    Baloon diye bir sey yok piyasada hic zaman bence
    Canlar gider heyyyy

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Baloon diye bir sey yok piyasada hic zaman bence
    gidem 7 liradan dolarları bozam bist100 e yatıram.

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    gidem 7 liradan dolarları bozam bist100 e yatıram.
    dolar 7.00 li seviyelere gelecek demiştim 3-4 ay önce. umarım aksiyon almışsınızdır

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hisse destekli devlet tahvili fonu TPF, hafta sonu 3 günlük 0,185 getirerek borçlanma araçları alanında açık ara 1.olmuş.
    TPF eskiden TCD bulundururdu, artık doğrudan hisse almış.
    Hisselerde düşüş olursa ne yapacak bakalım.
    Portföyü ağırlıklı devlet tahvili, %11 oranında da hisse senedi bulunduruyor. Mevcut haliyle mevduat üzeri getiri hedefini tutturabilmesi için hisse senedi tarafında yükseliş gerekir. Ben kendi adıma düşük yönetim gideri ve mevduat üzeri getiri hedeflemesi nedeniyle takibe aldım. Eski EIB gibi bir fon olursa alternatifimiz olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    dolar 7.00 li seviyelere gelecek demiştim 3-4 ay önce. umarım aksiyon almışsınızdır
    o zaman 7.60'dı. önce 8e gitti sonra 7 oldu. berabere sayılmıyor mu o. tebrik mesajı için 7 altını bekliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    o zaman 7.60'dı. önce 8e gitti sonra 7 oldu. berabere sayılmıyor mu o. tebrik mesajı için 7 altını bekliyorum.
    6.50 lara kadar ineceğini öngörüyorum, diyeyim o vakit

8. Son günlerde PPF'ler ING'nin günlük 18%'in altında kalmaya başladı. ÖST olarak AHU tutuyorum ancak bozacağım sanırım. Riski göze alıp onu da OSD'ye kaydıracağım.

Sayfa 800/1003 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •