Sayfa 800/1005 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Viop LXV

1. Arkadaslar bu firmalar on yirmi senelik firmalar degil. 2001 krizini gormus firmalar. Yanlıslıkla iş bilmezlikle batmiyorlar kasittan batiyorlar. Uc kagit ekonomisini mafya ister kaostan beslenenler ister. Uc kusak firmalari boyle kolay harcamayin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    daha önce bedava kredilerle verimsiz şekilde büyüyen her şirket faizlere aşırı bağımlı. En ufak sıkıntı da batar, aslında aşırı batık şirket var ama bir şekilde yüzdürüyorlar.
    sanayiyi kurtaracak tek şey gerçekten verimli olan firmalara selektif kredi kanalını açmak olur. verimsizlerin sonu er yada geç belli.
    Zaten en buyuk hata orada yapildi verimsiz sirketler odeme guclugu cekince verimlileride asagiya cekiyor. Yani icinde bulundugumuz durum muaazzam buyuk bir kisir döngü

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    daha önce bedava kredilerle verimsiz şekilde büyüyen her şirket faizlere aşırı bağımlı. En ufak sıkıntı da batar, aslında aşırı batık şirket var ama bir şekilde yüzdürüyorlar.
    sanayiyi kurtaracak tek şey gerçekten verimli olan firmalara selektif kredi kanalını açmak olur. verimsizlerin sonu er yada geç belli.
    Tedavi bu olmalı ama sistem hepsini harcıyor. Benim kazadan önce çalıştığım şirket benim zamanımda teknik olarak batıktı. O zaman üç beş banka ile takla atıyordu krediler. Muhtemelen şimdi ne kadar banka varsa takla atıyor. Ondan bundan çekip birazını yiyip öbürüne yatırıyor ama firmanın geçmişten hiç batığı yok. Kredisi sağlam patron 100 daire bir okul dükkânları satıp satıp ödedi. Şuan üstünde kibrit çöpü dahi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Arkadaslar bu firmalar on yirmi senelik firmalar degil. 2001 krizini gormus firmalar. Yanlıslıkla iş bilmezlikle batmiyorlar kasittan batiyorlar. Uc kagit ekonomisini mafya ister kaostan beslenenler ister. Uc kusak firmalari boyle kolay harcamayin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Teknik olarak iflas etmiş ekonominin tedavisi için İngilizin bilgisi yetmez. Bana göre prof Bilge yılmaz var tedaviyi bilen. Adam gerçekten çözmüş hastalığı tedaviyi. Yüzüne bakan yok.

Bakış açım yanlış değilse adamlar teknik çalışıyorlar gibi geldi bana: https://invst.ly/1b7c0p

BİST 100 aylıkta da şöyle bir çizgi buldum. 10 bin 100 civarına çıkabilirsek çocuk okuyabilir diye yorumladım çizgiyi: https://invst.ly/1b7c7o

7. bir kaç gün fonlara mal geçirme şenliklerinden sonra ülkenin gerçekleriyle yüz yüze kalmaya başlarız...

firmalar teker teker iflas açıklıyor...

%3 indirsen ne olur %5 indirsen ne olur faizi...

hasta öldü bir kere...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Tav Havalimanlari,Tiflis Havalimani işletme imtiyazinin uzatılması için görüşmelere başladı.

Sayfa 800/1005 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •