Eğer ki Mehmet Şimşek gelirse Bankacılık sektöründe bir ralli bekliyorum. Ben gelecektir diye düşünüyorum ve buna göre pozisyonumu aldım. Umarım iyi olur.
Eğer ki Mehmet Şimşek gelirse Bankacılık sektöründe bir ralli bekliyorum. Ben gelecektir diye düşünüyorum ve buna göre pozisyonumu aldım. Umarım iyi olur.
Bu saatten sonra bankalarda dikkatli olmak lazım.. Mehmet şimşek in ilk yapacağı icraat %8.5 olan politika faizini kademeli olarak %15-20-25-30-35 e kadar çıkarmak olacaktır.. Zaten şu anda bankalardaki fiili güncel faiz %30-35..Tabii bu hareket Bankaların ellerinde zorunlu olarak tutmak zorunda oldukları %11-13 faizli devlet tahvillerinden büyük zarar yazmalarına neden olacaktır.. Geçnişte yapılan karların kaybolduğunu göreceğiz.. F/K ların 10 ların üzerine çıktığını hatta bazı bankaların büyük zarar yazdığına şahit olacağız.. Bankalar Özvarlıklarını artırmak için büyük oranlı bedelli sermaye artırımlarına gideceklerdir..Bu durumda bu göreceğimiz son banka rallisi olabilir dikkatli olmakda fayda var..
Sayin balina, Forumdaki tum bankalari dolaşıp ayni seyleri söylüyorsun, iyi tamam da 10 yıldır dolar bazli diplerde olan bankalar degil mi? Sen elindekileri sat ve kenarda bekle.
bu endekste, daha iyi olabilirdin....
Fincan kulp yaptı 5dk. Böyle şeylere pek inanmamda 13 60 gösterirse biraz inanırım. Ordanda ters kafakol yaparız.
Yer İmleri