Sayfa 801/821 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811 ... SonSon
Arama sonucu : 6565 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1. Eğer ki Mehmet Şimşek gelirse Bankacılık sektöründe bir ralli bekliyorum. Ben gelecektir diye düşünüyorum ve buna göre pozisyonumu aldım. Umarım iyi olur.

2.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Eğer ki Mehmet Şimşek gelirse Bankacılık sektöründe bir ralli bekliyorum. Ben gelecektir diye düşünüyorum ve buna göre pozisyonumu aldım. Umarım iyi olur.
    Mehmet Şimşek değil, Keynes ile Friedman birleşip tek vücutta reenkarnasyona uğrayıp gelseler, bizim ekonomiyi düzeltemezler.

3.  Alıntı Originally Posted by ooaa Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek değil, Keynes ile Friedman birleşip tek vücutta reenkarnasyona uğrayıp gelseler, bizim ekonomiyi düzeltemezler.
    Önemli olan düzeltmeleri değil zaten önemli olan hikaye ve beklenti TR de işler böyle yürüyor, ayak uydurmak gerekli.

4. Bu saatten sonra bankalarda dikkatli olmak lazım.. Mehmet şimşek in ilk yapacağı icraat %8.5 olan politika faizini kademeli olarak %15-20-25-30-35 e kadar çıkarmak olacaktır.. Zaten şu anda bankalardaki fiili güncel faiz %30-35..Tabii bu hareket Bankaların ellerinde zorunlu olarak tutmak zorunda oldukları %11-13 faizli devlet tahvillerinden büyük zarar yazmalarına neden olacaktır.. Geçnişte yapılan karların kaybolduğunu göreceğiz.. F/K ların 10 ların üzerine çıktığını hatta bazı bankaların büyük zarar yazdığına şahit olacağız.. Bankalar Özvarlıklarını artırmak için büyük oranlı bedelli sermaye artırımlarına gideceklerdir..Bu durumda bu göreceğimiz son banka rallisi olabilir dikkatli olmakda fayda var..

5. Sayin balina, Forumdaki tum bankalari dolaşıp ayni seyleri söylüyorsun, iyi tamam da 10 yıldır dolar bazli diplerde olan bankalar degil mi? Sen elindekileri sat ve kenarda bekle.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    bu endekste, daha iyi olabilirdin....

7. ykbnk Kırılım takip edilmeli 5 dakikalıkta flama yapmış..

Fincan kulp yaptı 5dk. Böyle şeylere pek inanmamda 13 60 gösterirse biraz inanırım. Ordanda ters kafakol yaparız.

Sayfa 801/821 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •