%1 veya %1,5 payı şimdide almıyor ki ilerde alacağıda muamma....
%1 veya %1,5 payı şimdide almıyor ki ilerde alacağıda muamma....
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
bedelli sermaye artışından gelecek paralar yatırımlara harcanacak..
zaten yıllardır tonlarca para arge ve pazarlamaya harcandı ve hala her sene tonlarca para arge ve satış pazarlayama harcanmaya devam ediliyor..
e-turqultden tam hesaplayamadım ama yıllık 100 milyon tlye kadar vergi ve teşvik sö konusu olacak artık her yıl hem de bu paralar . ek olarak belki ilerde çok daha fazla teşvikler de alınabilir devlet kurumlarından
Ve son olarak eski yıllarda IAM pazarı, MFA pazarı ,DDM pazarı, DSP pazarı, NPM pazarı , NCM pazarı vs çok ufaktı pazarlar
.. şu anda bu pazarlar büyüdüler ve hala hızla büyüecek bu pazarlar..
. Bu pazarlar büyüdükleri için, yüzde 1 bile almazsak, yüzde 1 in yarısının alsak bile, tüm pazarlar büyümüş olacağı için yine ciroya çok fazla satış olarak yansıma olmuş olacak.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
bu tweeti 4 bin kişi beğenmiş..
"#ebebk bugün işleme başlıyor. 9 ay 10 gün tavan gitsin yeter âËÅ“ºï¸"
https://twitter.com/solakogIu/status...30204203729130
zaten halka arzdan 3,5 milyon küçük yatırımcısı olmuştu ebebek tahtacıcısının ... şimdi de nur topu gibi 4 bin kişiye yakın yatırımcı adayı var tavanı bozsa alsak diye bekleyen ebebeği.E bebek tahtacısı, milyonlarca yatırımcıyla uğraşacak onları hisseden dökmek için falan belki yıllarca uğraşacak ne de olsa 3,5 milyon kişiden bahsediyoruz.
peki ya bu hissenin tahtacısı kaç yatırımcıyla uğraşıyor da hala ıkınıyor ,hırsızlığına devam ediyor.. tıpkı yıllardır yaptığı hırsızlıklar gibi..
Neyse , bu hissenin tahtacısının şunun şurasında 1 sene 4 aydan bile çok az süresi kaldı bu hisseden gitmesine..
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 07-09-2023 saat: 12:48.
Eğer iyi senaryo olan 200 milyon dolar gerçekleşsrse 2025 yılında ..
işte o zaman SASA ve HEKTS Kontrolmatik hisseleri hikaye kalır , kronttun yanında.
Borsa İstanbuldaki yatırımcı sayısının, 2025 yılında 15 milyon kişi olmasını bekliyorum. 15 milyon kişi her gün kronttu konuşur , 200 milyon dolar ciro Sasa, Hekts , kontolmatiğin cirolarına göre düşük olabilir ama , kront brüt kar marjı bunlardan 3 kat fazla. Dolayısıyla gerek F/S gerekse F/K olarak , onların F/S , F/K larından , en az 3 kat daha fazla fiyatlanır böyle bir durumda kront.
Son düzenleme : lionnes1; 07-09-2023 saat: 16:57.
Borsa istanbul bist 100 endeksi bugün bir rekor kapanış daha yaparak 8 bin 337 puan kapandı..
aylar önce verdiğim 8 bin puan hedefi çoktan geçildi,
yine aylar önce borsa istanbul endeksi için 12 bin puana sadece sadece yüzde 45 marj kaldı. En geç 6 ay içinde 12 bin puana gelmesini bekliyorum bist 100 endeksinin
2025 yılında ise minimum 25 bin bin puana gelmesini bekliyorum borsa istanbulun.
Hükümetin OVP nin açıklanmasıyla Doların ise artık 50 tl olmasına kesin gözüyle bakıyorum,.... yüzdee 99 ,9 bana göre dolar 50 tl oldu.
Borsa istanbuldaki yatırımcı sayısının 6 ay içinde 10 milyon kişiye,
2025 yılında ise 15 milyon kişiye ulaşmasını bekliyorum.
2021 yılında , Bist 100 endeksi 1300 puandaydı ve yatırımcı sayısı 1 milyon küsür kişiydi.
Son düzenleme : lionnes1; 07-09-2023 saat: 20:13.
Tüm yaş grubundaki pay senedi yatırımcılarının sayısı son bir yılda %137 artarken, sahip oldukları portföy değeri %199 artışla 1.514 milyar TL oldu.
https://twitter.com/MerkeziKayitTur/...40336019415527
Yer İmleri