Yatırım tavsiyesi değildir.
Kasım'da seçim olur vs hikayesi bitti, ramazan sonrası Mayıs'da olur deniyor.
2 görüş var, ekonomi seçimlerden sonra iyi olur deyip önceden almak, diğeri seçimlerden sonra daha da kötü olur (fatura kayıtlı malı, parası, hissesi olanlara çıkar anlamında) şimdiden doları al yastık altına koy.
Dolar bazında bakınca
Toplam Mevduat 436 milyar dolar
Toplam Krediler 370 milyar dolar
https://www.bddk.org.tr/BultenHaftalik/
Ekonomi çok daralmış vaziyette, koca ekonomi aslında bir zengine bile yetmeyecek rakamlarda. Bir çok uluslararası banka 1 trilyon dolardan daha büyük aktif ve pasifler olarak.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Normal şartlarda hekts bugun aşağı açılmalıydı beklenen gerçekleşti , aracı kurumlar bdelliye girmez hikayesi veya girecekler para çıkarması için satıcak vs vs ama sabah tavan yaptı belki kapanışa doğru çözülür
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
türk insanı yatırım yapmayı sevmez. kumar olacak. heyecan yapacak.
hiç borsa bilmeyen bir arkadaşa hisse aldırdım. birkaç ay oldu. güzel kar rakamları yazdı. bazılarında %100'e yaklaştı.
en son gittik buralardan erdemir+kardemir pair yaptık. kağıtlar biraz yatay gitti. yani 2 hafta falan sürdü.
şimdi gelmiş tuğ çelik diye bir hisse varmış, çok potansiyeli varmış, bebek hisseymiş.
ben de hiç duymamıştım, yalan yok. nereden duydun dedim twitter höstadları tavsiye ediyormuş
kağıt batık falan değil ama kardeşim yani tonlarca boru gibi hisse varken gidip böyle bir hisse de almazsın![]()
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri