Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 802/1011 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: Viop XLVI

En iyisini bu arkadaş söylemiş..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kuş sitesinde bir dostum söyledi Kendini emekli etmemek için 2,5 milyon kişiyi emekli etti diye yorumu vardı olay bu sadece
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2. yeni moda şu bir eleştiri yapıyorsun rasyonel donelerle karşılık gelmiyor.
    eee bu kadar eleştiri yapılacak iş var sen de bunu mu buldun.
    eee burda bu oluyor sen bunu mu buldun.
    bu şu demek ben 2 blok bırakıyorum arkanı dönüver.

Ortada tartışacağımız bir durum yok..
    Deve hikayesi
    Neremiz doğru..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. EYT'yle ilgili yorumların hemen hepsini okudum. Aslında herkes kendi penceresinden haklı ama biraz karışmış konular.

Öncelikle belirteyim, ben de EYT'ye hak kazandım. Bu açıdan olayın tarafıyım.

Birincisi, hukuki olarak EYT'liler açısından bu kazanılmış bir hakkın teslimidir. Aması, şusu busu yok. Şahsen hak kazandığım halde çıkmasını istemezdim ama bu diğerlerini bağlamaz. Şahsi olarak istemeyenler o hakkı kullanmaz olur biter.

İkincisi, bunun kamuya ve özel sektöre getireceği yüktür. Ancak bunu birinciye bağlayarak yorum yapamaz kimse. Çünkü kimse yıllardır çalışıp hakkını isteyen insanlara "fedakarlık yap" diyemez. Fedakarlık yapılabilecek onca alan varken (uzun uzun yazmayayım, zaten örnekler verilmiş ve istense bin tane bulunur), insanların 25-30 yıllık emeğinin karşılığını ötelemesini isteyemezsiniz.

Evet kamuya ve özel sektöre yük olacak. Kamu bunu karşılayacak, özel sektör zorlanacak, parasal genişlemeye mecbur kalınacak, KGF, krediler, davalar, enflasyon. Bir sürü yan etkisi olacak.

Üçüncüsü ve en önemlisi, sosyal güvenlik sistemi mevcut haliyle bile çok sorunluydu. Şimdi daha da sorunlu hale gelecek ve muhtemelen ciddi bir düzenleme olacak seçim sonrası. Belki de en acı vereni ama faydalı yanı da o olacak.

Özetle, EYT'nin sonuçları insanların hak teslimini engellememeliydi ve öyle oldu. Sonuçları da olumsuz olacak.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    EYT'yle ilgili yorumların hemen hepsini okudum. Aslında herkes kendi penceresinden haklı ama biraz karışmış konular.

Öncelikle belirteyim, ben de EYT'ye hak kazandım. Bu açıdan olayın tarafıyım.

Birincisi, hukuki olarak EYT'liler açısından bu kazanılmış bir hakkın teslimidir. Aması, şusu busu yok. Şahsen hak kazandığım halde çıkmasını istemezdim ama bu diğerlerini bağlamaz. Şahsi olarak istemeyenler o hakkı kullanmaz olur biter.

İkincisi, bunun kamuya ve özel sektöre getireceği yüktür. Ancak bunu birinciye bağlayarak yorum yapamaz kimse. Çünkü kimse yıllardır çalışıp hakkını isteyen insanlara "fedakarlık yap" diyemez. Fedakarlık yapılabilecek onca alan varken (uzun uzun yazmayayım, zaten örnekler verilmiş ve istense bin tane bulunur), insanların 25-30 yıllık emeğinin karşılığını ötelemesini isteyemezsiniz.

Evet kamuya ve özel sektöre yük olacak. Kamu bunu karşılayacak, özel sektör zorlanacak, parasal genişlemeye mecbur kalınacak, KGF, krediler, davalar, enflasyon. Bir sürü yan etkisi olacak.

Üçüncüsü ve en önemlisi, sosyal güvenlik sistemi mevcut haliyle bile çok sorunluydu. Şimdi daha da sorunlu hale gelecek ve muhtemelen ciddi bir düzenleme olacak seçim sonrası. Belki de en acı vereni ama faydalı yanı da o olacak.

Özetle, EYT'nin sonuçları insanların hak teslimini engellememeliydi ve öyle oldu. Sonuçları da olumsuz olacak.
    peki eyt li olupta ..bu kanun cıkmadan kadar emeklı olanların durumu ne olacak..hak kayb ı yokmu?
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

6.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    süreç güzel yönetildi insanlar son raddeye getirildi ve sonuc bence oy kazanıldı hatta küskünler haric extralar da kazanıldı ama reise dün üzüldüm cok yıpranmıs yorulmus ...
    bunun ölçümünü 1 ay sonra kendi anketlerinde görürler artık EYT çıktı gidim RTE oy vereyim modu yok insanlar şimdi bir zaman RTE söylemişti EYT çıkarsa iskandinav ülkeleri gibi batarız diyordu yanlış hatırlamıyorsam onu takip edicek
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    yeni moda şu bir eleştiri yapıyorsun rasyonel donelerle karşılık gelmiyor.
    eee bu kadar eleştiri yapılacak iş var sen de bunu mu buldun.
    eee burda bu oluyor sen bunu mu buldun.
    bu şu demek ben 2 blok bırakıyorum arkanı dönüver.
    Ozetle devletin malı deniz yemeyen domuz diyor herkes. Iyi biz de uzatmayalim afiyet olsun ama çok değil 2 3 yıla kriz çıkar bu işten ve emeklisi çalışanı herkese patlar. Demografi 90 lardaki gibi değil alttan nesil gelmiyor gelen nesil de bu koşullarda bu kadar insana bakamaz eyt liler akıllı yatirimlar yapsın çok ihtiyaclari olacak.

8.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    peki eyt li olupta ..bu kanun cıkmadan kadar emeklı olanların durumu ne olacak..hak kayb ı yokmu?
    Hakkaniyet açısından söylüyorsunuz evet. Hukuki açıdan söylüyorsanız maalesef hayır. Çünkü o işin sonu yok. Bir noktada çıkmış yaş mevzusu.

EYT aslında bugünün sorunu değil. Yanlışlarla dolu bir geçmişin birikimi..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 802/1011 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •