Sayfa 802/981 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum altıns1 de gevşermi ona göre satayım aşadan yerine tekrardan koyarız 2785 şuan
    altın ons iyi çıktı bugün vermezlerse yarın verirler sanki....Powell'ın kritik Jackson Hole konuşması aşkına gidiyor gibi.... buralardan nereye gidecek ons ...çıkışı yeterli bence.....ama yine sen karar ver.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    altın ons iyi çıktı bugün vermezlerse yarın verirler sanki....Powell'ın kritik Jackson Hole konuşması aşkına gidiyor gibi.... buralardan nereye gidecek ons ...çıkışı yeterli bence.....ama yine sen karar ver.....
    2797 den verdim altıns1 leri dayucuğum. Bakalım kaç gün sonra alttan yerine koyaruz yada belki hiç koyamayız malları kaptırdığımıza yanarız
    Nasip bu işler
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    hangi tarihte konuşacak ? dayu

bu arada bimas da güzel paralar vurdular.....eğer yüksek bedelsiz açıklayacaksa buralarda sürünür....büyük ihtimal bedelsizi var.....prim olarak doydu bana göre....şok marketler daha bakir.....yeni genel müdürü ile satışları artıyor.....tek handikap çoğu şehirde doğru lokasyonda olmayan mağazaları....beni danışman alsın cirosunu çok değil bir yıl içinde yüzde 30 artırırım......

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hangi tarihte konuşacak ? dayu
    , 23 Ağustos Cuma günü

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    blcyt şu düşüşte zınk demedi dikkatimi çekiyor.

alana hayırlı olsun...

ath geldi...

dünde banvite gelmişti..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2797 den verdim altıns1 leri dayucuğum. Bakalım kaç gün sonra alttan yerine koyaruz yada belki hiç koyamayız malları kaptırdığımıza yanarız
    Nasip bu işler
    altın ağır abidir......gümüş gibi çılgın değil....,Jackson Hole toplantısı öncesi çıkarırlar toplantı gününne kadar 2/3 gün aldıklarını küçüklere veririler.....bugün düşüş akşama doğru gelmesi lazım gelmezse yarın gibi.....tabi bu arada ruslar bir gerginlik çıkarmazlarsa tabi.....

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    11161 den tekrardan şortumu giydim tohatlı abi,
    Senin taktik güzelmiş
    11118 flat dayucuğum dünkü zararı çıkarttık
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 802/981 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz