Sayfa 803/985 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Geçen hafta imf den kesin bilgi içerden üç taksit 200 milyar diyen öğretmen vardı ortada yok. Ona uyan çarpıldi. Böyle adamlar yüzünden çok batan olur

2. Shortlamak icin nedenimiz var. 2880 uzerinde saatlik bar kapanisi ile stop olurum . yoksa beklerim .

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Kaşıntı tam da zirvede başlıyor. Endeks zirvede yataya geçince düşmeyecek izlenimi verir ve inanırsın. Offf dersin düşerse düşsün der alırsın viop işini bilmem ama spotta böyle.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Benim kafamı kurcalayan garanti deki satış.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Portföy 10 bindi aybaşında şuan 30 bin. aylık hacim 5-10 milyon Gedikteyim.
    hocam o hacimle gonullere heykeliniz dikildi. stratejiniz size ozel degilse ogrenmek isteriz.

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    hocam o hacimle gonullere heykeliniz dikildi. stratejiniz size ozel degilse ogrenmek isteriz.
    Elinde 10 kademe derinlik ve takas olacak
    Alıp sattığım hisse aynı günlük 10 kademe hareket var. Defalarca 3-5 kademe oynuyor. Standart bir hareket var aynı yerden üçüncü geçmişimiz. Ezbere biliyorum.

6. Cuma günü garan %3 oynamış %2 sini geri vermiş. Bunun bir sıkıntısı var ama borsayi etkiler mi ne kadar etkiler

7.  Alıntı Originally Posted by kefsat Yazıyı Oku
    İyi akşamlar cümleten bugüne kadar hisselerdeydim.

Onyili aşkın işlem yaparım endekste evveliyati da var.. Kendimce bist tecrübem var ve azbucuk teknik temelden anlarim. Gaza gelmezsem eğer; sadece hedge amaçlı işlem yapmayı düşünüyorum.

Teminat tamamlama, Long, Short, Emtia,Endeks, Hisse bazlı viop işlemi yapıldığıyla ilgili terimlere aşinayim sadece şimdilik.Haziran vadeyle başlamayı düşünüyorum. .

Birkaç sorum olacak sizlere..

Teorik fiyat nedir, Uzlaşma fiyatı neye göre belirlenir, yaptığımız işlemler için anlamı nedir uzlaşma fiyatının. .
    Açık pozisyon nasıl kapatılır. .
    Çarpansiz işlem yapilabiliyor mu?
    Atıyorum 1000 TL koyduk, poz açtık 2000 puanlık bi yönü doğru öngördük ne bırakır örnekle açıklarsanız çok hora geçecek..

Mesela şuan haziran vadeli fiyatı u30 için 117250.. u30 ise 116188 rakamlar. 118000 için uzun poz açtık diyelim ( tabii rakam belirleyebiliyorsak), su anki rakam üzerinden 118e yaklaştıkça mi getirisi oluyor...Yoksa bugünkü rakam yani 117250 üzerinden Long giriyoruz da vdl sözleşme fiyatı yükselirse kazanıyor düşerse kaybediyoruz gibi mi?

Bildiğiniz gibi vadeli ile u30 ile nisan vdl 30 arası da epey marj vardı gündüz, dayanak noktamız endeks mi vadelisini fiyatı mi kar hesabı için..

Sorularım saçma gelebilir idare edin.Simdiden teşekkürler. .
    Bir kontratla işlem yaparak ve bu sorularınızın cevabını bizzat görerek öğrenmeyi deneyebilirsiniz.
    Tabi bir kontratla bile sonsuz kar veya zarar edebileceğinizi unutmayın.
    Bol şanslar.
    Yrd.

8.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    ingiiz bilim adamları sigara içenler koronaya daha az yakalanıyor demiş

kaynak hulki ceviz kabuğu şuan halk tv de..
    Bir miktar az yakalandıkları konusunda bazı veriler olduğu söyleniyor.
    Lakin yakalanıp da solunum cihazına girenlerin ölüm oranı, içmeyenlere kıyasla misli deniyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 803/985 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •