Sayfa 803/992 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. 18 mayıs pazartesi borsa açık mı ? Cevap verene teşekkürler.

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ben bu HALKB beğeniyorum dedikten sonra öylemi.. peki o zaman diye bastıkca bastılar tekrar yerine gelmeye başladı.. en kralı kumar işte
    Yapikredi sanırım halk al garanti sat yaptı bugun. Garantide 5 milyondan fazla sattı hatırladıgınm kadarıyla.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by erich fromm Yazıyı Oku
    18 mayıs pazartesi borsa açık mı ? Cevap verene teşekkürler.
    Evet açık...
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

4.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Aselsanın robotlarına çarpilmamak elde degil benimde hep girip zarar ettigim aselsan ekrandan kaldiriyorum bidaha girmem. Kardemirden aldık aselsandan verdik.
    aselsan çok tehlikeli bir hissedir.... Alıcıyı gördüğü anda basar.... Spekleri çok sinir bozucudur...
    Alıp yatılacaksa alınabilir... Ama kısa al-satta güvenilmez

5. Ya şu Trump anlaşılır gibi değil .... melek gibi adam .......hızlı aşı talimatı vermiş.Her gün Çine fırça atan başkan aşıyı ilk abd bulsa bile Çin de kullanabilecek demiş dow lar yeşile geçti tekrar.Kazanız mübarek olsun cortcular.Bugün artı iki bin sonra levyeyi endeksin kafasına vururuz diyen bi cortcu vardı ... Ukela dümbeleği şimdi kendi kafasına vursun ....
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6.  Alıntı Originally Posted by erich fromm Yazıyı Oku
    18 mayıs pazartesi borsa açık mı ? Cevap verene teşekkürler.
    aynen mesai var
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7. Üç gündür EURusd pritesinde islem.yapiyorum kucuk küçük...birşey soracağım.....bunlardan %10 stopaj vergisi kesiliyor sanirim...bu gün sonu mı hesaptan düşüyor ,yoksa ay sonu mı?

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Dun son 10 dk da pgsus almistim. 35 kontrat. 20 30 krs alip sattim. Kagit bugun 50 ustune cikmis. Sans yok ki bizde. 7 8 bin tl alacakmisiz. Kagidin sagi solu belli degil. 5 dakikalik grafige bakinca midem bulaniyor. Onceden cok iyiydi boyle hareketleri yoktu.

Gecen haftalarda altin kovaliyordum ama bir turlu ne dustu ne gitti. Tovbe ettim o da 1750 oldu.

Gecen hafta Krdmd de cok islem yaptim ve cogunlukla kar ettim.

Bu hafta aselsan ve migrosa takildim. Mgros islemlerim iyiydi. Aselsanda bugun 40 kademe zararina sattim.

Sen çok yanlış hareket ediyorsun dostum.... Fazla al-sat iyi değil.... Psikolojini bozmuş bu hıyarlar...
    Sermayenin 5 te 1 i ile endeks vadelide al sat yap dostum....senin için en iyisi

Sayfa 803/992 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •