Devre kesici kralı oldular bunlar amq..
Bu kaçıcı devre kesici?
Ulan normalde Spk nın bu tip hırsızların bedellisini onaylamaması gerek ...
ama inşllah onaylanır , ben onaylanmasını istiyorum bedellinin.
Devre kesici kralı oldular bunlar amq..
Bu kaçıcı devre kesici?
Ulan normalde Spk nın bu tip hırsızların bedellisini onaylamaması gerek ...
ama inşllah onaylanır , ben onaylanmasını istiyorum bedellinin.
hırsızlar yurdu bu hisse yıllardır bu yurtta yatıyor barınıyor hırsızlar.
bu hırsızlar bu yurtta 6 senedir çalıp çırpıyorlar hırsızlık yapıyorlar..
işte bu hırsızların da gitmesine en geç 1 sene 4 ay kaldığı için elleri ayaklarına dolaşıyor şu anda.. ne yapacaklarını şaşırdılar..
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ERSU.E, KRONT.E ve USAK.E payları 09/08/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 08/09/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Bugün son gün....
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...20#post6545620
BİZİM market hissesi yükselişe devam ediyor bugun de..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=24&page=783
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 08-09-2023 saat: 13:27.
son 6 senedir , her sene senede 30 kez sürekli devre kesitiği için her sene yıllık ortalama 2-3 kez VBTS cezası ve 1-2 kere de brüt takas cezası alıyor.
Yani demem o ki haa VBTS cezası bitmiş haaa bitmemiş..
bu hissenin adam olması için , bu hissede ki hırsızların gitmesi gerek.
Ki benim tahminim bu hırsızların en geç 1 sene 4 ay içinde gidecekler bu hisseden. EN geç diyorum çünkü daha erken de olabilir.
Yer İmleri