Sayfa 803/919 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Devre kesici kralı oldular bunlar amq..

Bu kaçıcı devre kesici?

Ulan normalde Spk nın bu tip hırsızların bedellisini onaylamaması gerek ...

ama inşllah onaylanır , ben onaylanmasını istiyorum bedellinin.

2.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Kesici yedi.... Yemine diyorum komedi gibi hisse ya....
    hırsızlar yurdu bu hisse yıllardır bu yurtta yatıyor barınıyor hırsızlar.

bu hırsızlar bu yurtta 6 senedir çalıp çırpıyorlar hırsızlık yapıyorlar..

işte bu hırsızların da gitmesine en geç 1 sene 4 ay kaldığı için elleri ayaklarına dolaşıyor şu anda.. ne yapacaklarını şaşırdılar..

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

3.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Devre kesici kralı oldular bunlar amq..

Bu kaçıcı devre kesici?

Ulan normalde Spk nın bu tip hırsızların bedellisini onaylamaması gerek ...

ama inşllah onaylanır , ben onaylanmasını istiyorum bedellinin.
    17.07 de başvuru olmuş. Bakalım ne zaman onaylanacak veya onaylanmayacak...
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

4. Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ERSU.E, KRONT.E ve USAK.E payları 09/08/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 08/09/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

Bugün son gün....
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Bizim market hissesi , ben yazdığımdan beri yüzde 15 e yakın yükseldi. Bugün de yükselişine devam ediyor. Bizim market hissesinde 1 senede 3 kat yükseliş bekliyorum.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=24&page=783

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...20#post6545620

BİZİM market hissesi yükselişe devam ediyor bugun de..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=24&page=783

Son düzenleme : lionnes1; 08-09-2023 saat: 13:27.

6.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ERSU.E, KRONT.E ve USAK.E payları 09/08/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 08/09/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

Bugün son gün....
    son 6 senedir , her sene senede 30 kez sürekli devre kesitiği için her sene yıllık ortalama 2-3 kez VBTS cezası ve 1-2 kere de brüt takas cezası alıyor.

Yani demem o ki haa VBTS cezası bitmiş haaa bitmemiş..

bu hissenin adam olması için , bu hissede ki hırsızların gitmesi gerek.

Ki benim tahminim bu hırsızların en geç 1 sene 4 ay içinde gidecekler bu hisseden. EN geç diyorum çünkü daha erken de olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    son 6 senedir , her sene senede 30 kez sürekli devre kesitiği için her sene yıllık ortalama 2-3 kez VBTS cezası ve 1-2 kere de brüt takas cezası alıyor.

Yani demem o ki haa VBTS cezası bitmiş haaa bitmemiş..

bu hissenin adam olması için , bu hissede ki hırsızların gitmesi gerek.

Ki benim tahminim bu hırsızların en geç 1 sene 4 ay içinde gidecekler bu hisseden. EN geç diyorum çünkü daha erken de olabilir.

Bende diyorumki bu hırzıların gitmesi için buna çanak tutan denyonun gitmesi gerek..... Artık o denyo kimse...

8.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Bende diyorumki bu hırzıların gitmesi için buna çanak tutan denyonun gitmesi gerek..... Artık o denyo kimse...
    kimi kastteiğinizi anladım sanırım..

L harfiyle ismi , Y harfiyle de soyismi başlıyor ..

Sayfa 803/919 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •