Sayfa 803/1002 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Zamcıklar usul usul acıtmadan giriyor. Tamamı menmun olana girsin diyeceğim, bizede giriyor, p andemi pandemi usul usul zamcıklar.

Yeni yıl kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu yaralanan Galatasaraylı Omar Elabdellaoui, ameliyata alındı. Norveçli futbolcuda görme kaybı var / Fanatik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İngiltere'de ortaya çıkan koronavirüsün hızlı yayılan türü Çin'de de görüldü. Şangay'da 23 yaşındaki kadın hasta, ülkede Kovid-19'un mutasyon geçirmiş türüne yakalanan ilk vaka oldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yeni yıl kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu yaralanan Galatasaraylı Omar Elabdellaoui, ameliyata alındı. Norveçli futbolcuda görme kaybı var / Fanatik
    Ulen bunun neresi Norveçli Allahın salak yamyamı, elinde havai fişengin ne işi var?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Hayatım boyunca 2 kez Yılbaşı Piyango bileti aldım...
    İlkinde amorti çıktı,,ikincisinde hiç birşey çıkmadı..Birdaha o tür şeylere para vermedim,vermem de..
    Loto Toto iddia tarzı şeyleri de Futboldan anlamadığım için oynamadım...Son zamanlarda, piyango ve loto tarzı diğer çekilişlerdeki üçkağıtçılik ,dalavere iyice ayyuka çıktı...Bizim milletimiz ise haalen
    ( Piyango dan ) Bedavadan Zengin Hayali kurmakla meşgul...

Piyasaya arz edilen tütün mamullerinin birim paketinde yer alan sağlık uyarılarının bütünüyle görünür olmasına yönelik zorunluluğun uygulanması için tanınan geçiş süreci 6 ay uzatıldı.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ulen bunun neresi Norveçli Allahın salak yamyamı, elinde havai fişengin ne işi var?
    Havai fişek satışı yasaklanmamış miydi ? Yasaklanmadıysa İnsanlarin bunu alması kullanması kesinlikle yasaklanmalı

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ),Pfizer-BioNTech firmasının ürettiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının acil kullanımına onay verdi.

Sayfa 803/1002 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •