Zamcıklar usul usul acıtmadan giriyor. Tamamı menmun olana girsin diyeceğim, bizede giriyor, p andemi pandemi usul usul zamcıklar.
Zamcıklar usul usul acıtmadan giriyor. Tamamı menmun olana girsin diyeceğim, bizede giriyor, p andemi pandemi usul usul zamcıklar.
Yeni yıl kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu yaralanan Galatasaraylı Omar Elabdellaoui, ameliyata alındı. Norveçli futbolcuda görme kaybı var / Fanatik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İngiltere'de ortaya çıkan koronavirüsün hızlı yayılan türü Çin'de de görüldü. Şangay'da 23 yaşındaki kadın hasta, ülkede Kovid-19'un mutasyon geçirmiş türüne yakalanan ilk vaka oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Hayatım boyunca 2 kez Yılbaşı Piyango bileti aldım...
İlkinde amorti çıktı,,ikincisinde hiç birşey çıkmadı..Birdaha o tür şeylere para vermedim,vermem de..
Loto Toto iddia tarzı şeyleri de Futboldan anlamadığım için oynamadım...Son zamanlarda, piyango ve loto tarzı diğer çekilişlerdeki üçkağıtçılik ,dalavere iyice ayyuka çıktı...Bizim milletimiz ise haalen
( Piyango dan ) Bedavadan Zengin Hayali kurmakla meşgul...
Piyasaya arz edilen tütün mamullerinin birim paketinde yer alan sağlık uyarılarının bütünüyle görünür olmasına yönelik zorunluluğun uygulanması için tanınan geçiş süreci 6 ay uzatıldı.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ),Pfizer-BioNTech firmasının ürettiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının acil kullanımına onay verdi.
Yer İmleri